kubratd https://resimyukle.io/r/CInvhEJ30G Biz de bunları aldık. Sabah 9 buçuk gibi gittik çoğu ürün bitmiş toplama kampı gibi 3 bim gezdik 🙏🏻🥳🥳
inva GencAna müslin örtü ile emzik aldım aslında emzik hiç yoktu aklımda alırsam doğumdan sonra philips avent alacaktım önce denemeye karar verdim bebeğimin tutarsa emziği avent alırım belki veya 3-6 arasını avent alırım belki🤔
Brfant22 9 da kapıdaydım zaten sırada bekleyenler içeri girer girmez aldılar herşeyi, 1 Welsoft triko battaniye 1 Peluş zürafalı battaniye 2 tane Welsoft patik 3 tane 3 boyutlu kitap 3 lü organik çorap 1 müslin örtü 1 nevresim takımı 1 Tuşlu oyuncak Ayrıca ev için bişiler aldım gitti tabi 500 TL haliyle 🤷♀️
Ozlem2206 DeryaYlmz sebebini söyliyim daha önce bimde çalıştım çalışanlar daha raflara dizilmeden depodan kendilerine ve yakınlarına ayırıyolar 😂
biruykusuzanne Mylove insanları niye tedirgin ediyorsun senin başına geldi diye başkasına da olacak değil. Her bebek değil ben doğduğundan beri hem emzik hem biberon da kullanıyorum hiç red yaşamadım insanları korkutmayın sizin başınıza gelmiş olabilir emzik çok büyük rahatlık. Emzik gibi kullanmasına izin vermek asıl büyük pişmanlık olur ….
beyzalginsarikaya Anakucağı aldım gatalı üretim çıktı iade ettim başka bime gittim şansa ürünü buldum o da hatalı üretim çıktı en son düzgün son bir ürün buldum şansıma 😂😂 Hamile hamile canım çıktı herşey kızım içinn 🙏🏻🤍
kuzeymomsss Gokyuzum1 o kadar istemişim ki az önce ablam bimden dünya kadar şey almış içinde de çorap var içim rahatladı vallahi 😂😂
Portakalkabugu1453 Bende çok şaşırdım ihtiyacım olan herseyi almaya çalıstım küvet kova maşrapa ana kucagı kundak havlusu😅
35SD28 Beybisininannesi ben aldım 😇 diğer minik kitapların hepsini ve alt açma aparatını aldım 🧚🥳 annem sabah gitmiş be bulduysa almış. Bana da söylemiyor. Ben gittim değince hemen aradı neler aldın aynı olmasın diye 🙈🤭
Olmamisskurabiye GencAna yürüme arkadaşı,oyun halısı,şekilli yer matı,bebek yorganı,bebek nevresim takımı,kamera,bide kundak battaniye😂
Bsrbsrrr Sadece müslin bez ile ağız bezi aldım😌 diğerlerinde de bana göre olanlar çok yoktu yaz bebeği olacsk zaten😌 bide erken diye düşündüm almadım
Bozkurt48fh GencAna kocam beni BİM’e girdirmedi bim nerden biliyo bizim eksiklerimizi dedi yağmurda bahane oldu 😂😂🌧
Estrella Ana kucağı Battaniye Müslin örtü ağız mendili Organik çorap Patik Bebek Nevresim takımı Yer karosu Zıbın Alt üst takım Yürüme arkadaşını bulamayınca neşeli enstrümanlar aldım😹
pelinvebebisi Estrella helal olsun valla ben gittim hayatımda ilk defa bimde sıra bekledim😄 ve ala ala sadece havlu ve oyun halısı alabildim zaten mağazayı açmadan bazı ürünleri başka mağazaya gönderdiler o da çok saçma
Nalan53 Bugun şanslı günümüzdeyiz 😍20.50 de gittim bime baya birşeyler kalmıştı Anne yanı yatagı Müslim bez 3 boyutlu kitaplar Küçük kitaplardan aldık Çogu şey duruyordu biz ihtiyacımız olmadığı için almadık😊