35 haftada mecburi doğum
Oykuzey ay çok güzel şuan iyi gidiyor dimi inşallah bizimde düzelir Rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde almamızı nasip etsin
Pelvan 31+5 doktor değiştirdim özel bi hastaneden farklı bi özele geçtim ordaki doktor bebeğinin suyunun sınırda olduğunu söyledi en son kontrolüm 28 haftadaydı böyle bi sorun yoktu 31 haftada suyu az diyen doktor beni yolladı 1 ay sonra çağırdı ama benim içime sinmedi eğitim araştırmaya gittim ve orda renkli doopler çekildi bebeğe giden damarlardaveya böbrekte idrar torbasında sorunmu var diye bakıldı bi problem yoktu sınırın altındaydı daha detaylı yakından takip edelim dedi ve yatış yapıldı bu sırada sürekli nst ve bebeğin suyu kontrol edildi 3 gün normal de su seviyesi 5,8 arası azalmış kabul ediliyo 6 cm de yatmıştım 9 cm olup düzelince çıkmıştın ama geçen acile geldim 35+1 de bebeğin suyu yine az denildi yine doopler yapıldı 5 cm le yatırdılar 1 gün sonra 4 e düştü suyu bu hafta doğum dediler ve şimdi suyum geldi benim hastanedeyim hala bu şekilde uzun uzun yazdım canım dua et sende bize lütfen 🤲🏻
Hyryshn 35 haftada bildiğim ve gördüğüm kadarıyla küveze girmiyor ama tabi ki ciğerlerinin durumuna bakılıyor inşallah bebeğin iyidir ☺️
Sema166 canim cok sagol tesekur edrim insallah bebegini saga saglim kucagina alirsin kuveze falanda hic gerk kalmaz bnde 31den beri ayni durumlari yasiyorum ama sehir degstrmek durumunda kaldim farkli doktrlara gittim 3 doktor acilen doguma alinmasindan yana 34+5 haftalogim hatta alinmazsa bebegim icn hayati risk olacagini soyledi ankaraya geldim ama burda dogum icin her hastane almiyor acil doguma sevk ettiler ama geldigimde hastane ne yatis verdi ne doguma almk istedi beklemekten taraf oldu kafam alak bullak bir sey olack diye aklim.cikiyo 😢 insallah sende bebegini saga saglim hic skintisiz alirsin kucagina dualarim seninle ve bebeginle 🤗
Hyryshn 35+4 de yaptım ikiz bebeklerime kilosu küçük olan girmedi fazla olan 1 hafta yattı kuvoz de 3 doz ciğer geliştirici olmustum
Hyryshn geçmiş olsun canım bizimde 2 hafta önce 25 haftalıkkten her iki tarafta 8mm di
Hyryshn inşallah canım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucagına almayı nasip etsin