Aleyna55 canım o 12 mm dir sanırım cm değildir. Benimde bebeğmin böbreğnde genişleme var şuan 19 mm ama 15 olunca alınmıyor eğer suyun normalse ve bebeğin tüm gelişimi yerindeyse böbrek için bebeğin bütününü tehlikeye atmıyorlar.
    Nefesliva
    Biri 5,5 diğeri 6,5 mm olmuştu. Bizde o zamanlar çok sıkıntı yaşadık, çok üzüldük ama doktorumuz endişelenecek birşey olmadığını sadece sıkı takip etmemiz gerektiğini söyledi. Her hafta takip ettik ve hakikaten de 3 hafta sonra kendiliğinden düzeldi çok şükür.
      asnrdm evet mm yanlış yazdım ama dojtirhm 15 mm olursa alırız dedi
        Hyryshn bende 36+5 de doğum yaptım çok şükür kuveze girmedi su an 4 günlüğüz iyi şeyler düşün iyi olsun cnm korkma dua et 40 haftalik ta bile kuveze giren bebek var inşalla h sorun olmaz sağlıkla kavuşursun bebeğine
        Aleyna55 bilemiyorum belki farklı bir durumun dahamı var ki? Ben çapada konseye katılıyorum her ay hiç böyle birşey demediler. Doğduktan sonra yakın takibe alınacak ama onu söylediler
        Oykuzey ay çok güzel şuan iyi gidiyor dimi inşallah bizimde düzelir Rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde almamızı nasip etsin
          Nefesliva
          Amin inşallah.
          Evet çok şükür 38+5 haftalık olduk şu an bir sorun yok.
          Rabbim sağlıcakla kavuştursun inşallah evlatlarımıza.
          Pelvan 31+5 doktor değiştirdim özel bi hastaneden farklı bi özele geçtim ordaki doktor bebeğinin suyunun sınırda olduğunu söyledi en son kontrolüm 28 haftadaydı böyle bi sorun yoktu 31 haftada suyu az diyen doktor beni yolladı 1 ay sonra çağırdı ama benim içime sinmedi eğitim araştırmaya gittim ve orda renkli doopler çekildi bebeğe giden damarlardaveya böbrekte idrar torbasında sorunmu var diye bakıldı bi problem yoktu sınırın altındaydı daha detaylı yakından takip edelim dedi ve yatış yapıldı bu sırada sürekli nst ve bebeğin suyu kontrol edildi 3 gün normal de su seviyesi 5,8 arası azalmış kabul ediliyo 6 cm de yatmıştım 9 cm olup düzelince çıkmıştın ama geçen acile geldim 35+1 de bebeğin suyu yine az denildi yine doopler yapıldı 5 cm le yatırdılar 1 gün sonra 4 e düştü suyu bu hafta doğum dediler ve şimdi suyum geldi benim hastanedeyim hala bu şekilde uzun uzun yazdım canım dua et sende bize lütfen 🤲🏻
            Hyryshn 35 haftada bildiğim ve gördüğüm kadarıyla küveze girmiyor ama tabi ki ciğerlerinin durumuna bakılıyor inşallah bebeğin iyidir ☺️
            Sema166 canim cok sagol tesekur edrim insallah bebegini saga saglim kucagina alirsin kuveze falanda hic gerk kalmaz bnde 31den beri ayni durumlari yasiyorum ama sehir degstrmek durumunda kaldim farkli doktrlara gittim 3 doktor acilen doguma alinmasindan yana 34+5 haftalogim hatta alinmazsa bebegim icn hayati risk olacagini soyledi ankaraya geldim ama burda dogum icin her hastane almiyor acil doguma sevk ettiler ama geldigimde hastane ne yatis verdi ne doguma almk istedi beklemekten taraf oldu kafam alak bullak bir sey olack diye aklim.cikiyo 😢 insallah sende bebegini saga saglim hic skintisiz alirsin kucagina dualarim seninle ve bebeginle 🤗
            Aleyna55 o değerler küçük değerler onunla bişey olmaz inşallah bizim sağ böbrek 16 mm sol böbrek 42 mm
            Aleyna55 iki böbrekte 20 mm yi geçince yada bebeğin suyunda azalma olunca dedi doktorumuz benim bebeğimin sol böbrek 42 mm sağ 16 mm:(
              Nurcngel suyu azalmadı benim ama sol 42 mm sağ 16 mm böbrek fonksiyon testi yaptılar zarar vermeye başlamış. Anne karnında basınç farklı olduğu için doğunca bakacaklar o yüzden erken dogacak:(
              Hyryshn 35+4 de yaptım ikiz bebeklerime kilosu küçük olan girmedi fazla olan 1 hafta yattı kuvoz de 3 doz ciğer geliştirici olmustum
              Hyryshn geçmiş olsun canım bizimde 2 hafta önce 25 haftalıkkten her iki tarafta 8mm di
                Nefesliva bol su iç benim doktorum günde 15 bardak su bir şişe sade maden suyu ceviz yoğurt peynir ihmal etme dedi bizde senin zamanında öğrendik bu zamana kadar aşırı büyüme oldu. Bazı bebeklerin geçermiş bizimki geçmedi. Inşallah senin bebeğinin ki geçer
                  Hyryshn inşallah canım Rabbim hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucagına almayı nasip etsin
                  Hyryshn geçmiş olsun sizede ama bana doktorum öyle söyledi suyunda azalma var hafif
                  Hyryshn geçmiş olsun sizede ama bana doktorum öyle söyledi suyunda azalma var hafif