Merhaba perşembe günü sezeryanla doğumum var. Geçen hafta ciğer geliştiricisi vuruldu. Böbrek genişlemesinden dolayı erken dogacak. 35 haftada doğum yapip bebegi kuveze girmeyen var mı???
35 haftada mecburi doğum
Hyryshn doktorum 35. haftaya kadar doğurmak yasak dedi bana da.Bir arkadaşa da 35.haftasında artık sıkıntı yok demişti.
Canım çoğu girmiyor girende öyle çok kalmıyor arkadaşım 35 de doğurdu ve 10 gün küvezse kaldıktan sonra eve döndü ama bu yan bir ihtimal dedim ya çoğu kalmıyor sakın kendini sıkma 🤲🏻🌹
Hyryshn cnm benım komsumun gelını bobreklerınde tas vardı sancıları oluodu onun ıcın erken dogum yaptı 34 haftalık dogdu bebıs 2kg dogmus ama kuveze koymamıslar ıns sende saglıkla kavusursun bebısıne🤲
Hyryshn
Benim bebeğimde de böbrek genişlemesi vardı. Gerçi zamanla kendiliğinden düzeldi ama bu sebeple doğuma alındığını ilk defa duyuyorum. Ne dedi doktorunuz?
Bu arada haftanız erken sayılmaz, bu haftalarda doğan bebeklerin çoğu küveze girmiyor ve gayet sağlıklı doğuyorlar. İçinizi ferah tutun. Hiç birşey olmaz allahın izniyle.
Benim bebeğimde de böbrek genişlemesi vardı. Gerçi zamanla kendiliğinden düzeldi ama bu sebeple doğuma alındığını ilk defa duyuyorum. Ne dedi doktorunuz?
Bu arada haftanız erken sayılmaz, bu haftalarda doğan bebeklerin çoğu küveze girmiyor ve gayet sağlıklı doğuyorlar. İçinizi ferah tutun. Hiç birşey olmaz allahın izniyle.
Geçen hafta anne karnından iğneyle girip idrarını çektiler biraz rahatlasın diye ama hemen geri dolmuş. Inşallah sağlıklı doğar şu an 3200 kilosu
Hyryshn
Canım malesef bu küvez olayı kiloya yada haftaya bakmıyor 40 haftada doğup sokunum sıkıntısı yaşayıp girende var 35 + lardaysa ve ciğer geliştirici vurulduysa kilosuda biraz iyise girmeye bilir doğumda da bi sıkıntı yaşamazsa bazı bebekler su yutuyor falan bende 35+4 üm bu hafta doğum diyor doktor ciğer geliştirici vuruldu ama giredebilir girmeyedebilir bebekle alakalı dediğim gibi inşallah girmez kuzular 🤲🏻
Canım malesef bu küvez olayı kiloya yada haftaya bakmıyor 40 haftada doğup sokunum sıkıntısı yaşayıp girende var 35 + lardaysa ve ciğer geliştirici vurulduysa kilosuda biraz iyise girmeye bilir doğumda da bi sıkıntı yaşamazsa bazı bebekler su yutuyor falan bende 35+4 üm bu hafta doğum diyor doktor ciğer geliştirici vuruldu ama giredebilir girmeyedebilir bebekle alakalı dediğim gibi inşallah girmez kuzular 🤲🏻