Tuanacam Eda05 ahh daha çok yeniymis bebisin inşallah sağlıkla kucağına alırsın rahatlattıysam ne mutlu bana çünkü ben de çok rahat değildim düne kadar ben 31. Haftadayım doğuma az kaldı. Doğum hastanesi aradığım için gerdindim fakat simdi rahatladım.
Eda05 Tuanacam evet sanırım Merve arpayı takip ediyorsunuz ben onunla konuşmuştum bende takip ediyorum eğer doğum da onu istersek 1000 TL ödememiz gerekiyormuş öyle demişti kendisi 😊
Merveyldrmmm Tuanacam Ayşegül hocaya gidiyorum gebeliğimin başından beri 21 haftalığım hayatımda gördüğüm en ilgili doktordur kendisi
Eda05 Merveyldrmmm hastanenin sanırım bütün doktorlarına cok ilgili diyorlar bakalım 13 ünde bende Canan hocaya gideceğim umarım güzel şeyler hissederim 🤩
Merveomer34 Merveyldrmmm doğuma geliyor mu doktor eğitim seviyesi olarak çok iyi geçmişi var tavrı nasıl anlatımı
Eda05 Merveomer34 size ne kadar dediler acaba doktorunuz kim bu arada Biz yarın gideceğiz tekrardan memur indirimi alıyoruz belli miktar ama fiyatları net bilmiyorum muayeneye biz 185 TL veriyoruz ama doğum hakkında bisey bilmiyorum
Merveomer34 Eda05 Şule ye gidiyodum geçen canana gittim çok soğuktu bugün isler yüklemesi yaptırıp canana tekrar gidicem bakalım bende memur indirimi alıyorum doğum fiyatını net görüşmedim tanıdıklarımız var bakalım son ne olur
Eda05 Merveomer34 hadi ya geçen acilde candan diye bi kadın vardı gerçekten beni cok rahatsız etti üslubu tavrı eğer Canan hoca da öyleyse başka bi hekime bakacağım en son hastane değiştireceğim
Eda05 Merveomer34 emsey de Sule ve Ayşegül hanımın adını da duydum cok iyi diye canım onlara da bakabilirsin ben 13 ünde Canan Yılmaz’a gideceğim bakalım insallah memnun kalırım bakalım
Merveomer34 Eda05 Canan Şule arasında kararsızım gidince canana bana da yazar mısınız ben bugün gittim kendisine yine çok soğuktu bakalım
Serife-57 Bende Canan hanıma gidiyorum hamileliğimin başından beri ona göre gidiyorum 30+2yim şuan her gittiğimde çok iyi ayrılıyorum çok memnunum hep güler yüzlü hep ilgili herşeyi ayrıntılı konuşuyor
Mutlu2604 Ayşegül hocaya gidiyorum çok memnunum Allah razı olsun. Her seferinde mutlu içim rahatlamış bir şekilde çıkıyorum. Gece de doğumlara geliyor ve ekstra para istemiyor diye biliyorum ben.
Eda05 Merveomer34 tabi ki ben gittiğimde mutlaka durumu paylaşacağım insallah 😊 hatta denemek adına Aysegül hanımdan da randevu alacağım