anonim34 merhaba öncelikle doğum fiyatları değişmiş normal doğum 7 bin sezeryan sanırım 8 bin olmuş muayene ücretleri de artmış sağlık sigortasına göre değişir benim sağlık sigortam yok ama polis memuru iseniz %10 sanırım indirim yapıyorlar muayenede, ayrıca Canan hanım saat kaç olursa olsun doğuma gelmiyor mesela mesai saati dışında doğum olacaksa gece felan hastaneden doktoru talep ediyorsunuz ve 1000 tl de bunun ıcın ödeme yapıyorsunuz yani en son o fiyattı insallah artmamıştır
Canan hanım gerçekten cok ilgili sakin anlayışlı bi doktor 10 haftalık gebeyim geçen gece 3 de kanamam oldu ve hemen kendisine ulaştım telefonu hemen açtı beni sakinleştirdi hastaneye geçmemi söyledi onun dışında da kendisiyle sürekli temastaydım her aradığım da açtı beni bilgilendirdi
Fakat söyle bi durum var hastane fiyatları gercektenn cok yüksek en basit kan tahlillerine bile 1200 TL istemişlerdi Canan hanım başka bi Devlet kurumunda yaptıR ben bakarım demişti mesela
Ama bazılarına Canan hoca soğuk gelmiş bize öyle gelmedi her defasında güleç karşıladı o yüzden tercihimizi ondan yana kullandık ayrıca normal doğumdan yanamı iste o konuda benim de hiç bilgim yok eğer bilen varsa bizi bilgilendirse cok güzel olur