Elifcc @Bfduam canım doktora gidersen haber ver demiştin dün doktora gitmedim adetim sökülmedi diye bugün test yaptım 1 sene sonra pozitif doktora gidicem inşallah 💝💝💝 darısı seninde başına en güzel şekilde
Bfduam Elifcc ya çok mutlu oldum,gözün aydın🤲 Yerleşme kanaması mıymış o zaman? Adete kaç gün kala son ilişki olmuştu?
Kvser Elifcc inşallah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻🥰 rabbim bana da yaşatır inşallah bu duyguyu 🤲🏻🍀
Elifcc Bfduam teşekkür ederim canım isteyen herkese nasip olur inşallah 💝 uygulamaya göre 5 haftalık ama aslında 4 haftalıkmış doktora gittim kese etrafında kanama olduğu için gelmiş progestan verdi. Folik asit verdi. 2 hafta dinleneceğim adetim 9 gün sürdüğü için 4 haftalık muhtemelen
Bfduam Elifcc rica ederim, nerden nereye, postumda sende kanamayı anlamaya çalışıyordun, hamd olsun ki bebekmiş🤲 adetten farkı nasıldı kanama, yoğunluk, renk, kaç gün sürdü vs? Ve adete kaç gün kala son ilişki olmuştu?
Elifcc Sulesaglam doktora gittim canım kese etrafında kanama varmış o yüzden öyle olmuş Progestan verdi birde folik asit. İnşallah sağlıklı ilerler🌸
Sulesaglam Elifcc inşallah canım benim haftalardır kanama kese etrafında hastaneye felanda yattım ama bebiş gayet sağlıklı bol bol dinlen yat benim küçük kızım olduğu için ben pek dinlemedim ve kanamalarım devam etti kalkmamaya calis pregostan bende kullanıyorum bu üçüncü kutum
SayeMom Elifcc ay dediğim çıkmış tabi böyle olmasa iyiydi ama yerleşme kanaması olmadığı içimden geçmişti sen yine 2 gun sonra kan ver betan guzel ilerliyosa bebiş guzel tutunuyo demwktir hiç takma kafana çiş ve yemek harici asla kalkma bende 10.haftamda kanama geçirdiğim için söylüyorum canım suan 33.haftamdayım😍
Elifcc Bfduam canım takvime işaretlerim ama son birlikteliği işaretlememişim adetten10 gün önce felanda ama. Adet günümde kahverengi geldi sonraki 2 günde öyle sonra koyukırmızı geld gece sonraki gün baya ayaktaydım siyah geldi sonra azalarak açık kahve devam etti bu şekilde oldu
Bfduam Elifcc diğer soruma cevabın var mı canım? adetten farkı nasıldı kanama, yoğunluk, renk, kaç gün sürdü vs? Ve adete kaç gün kala son ilişki olmuştu?
sacmalamakizim Elifcc pembe lekemiydi seninde canım bu arada bebek ben burdayım anne diyor hayırlı olsun 😊
Elifcc sacmalamakizim evet canım kahverengi geldi genelde ama bir gece pembe koyu kan lekesi böyle karışık geldi Meğersem kese etrafında lansman varmış ondanmış
Elifcc Karelinannesi freely canım markası 4 haftalıkmış gittim doktora kese etrafında kanama varmış progestan verdi
Sevilay_Demir Elifcc hayırlı olsun büyük ihtimalle baya baya hamilesiniz çünkü benimde böyle çıkmıştı☺️