SayeMom Elifcc ay dediğim çıkmış tabi böyle olmasa iyiydi ama yerleşme kanaması olmadığı içimden geçmişti sen yine 2 gun sonra kan ver betan guzel ilerliyosa bebiş guzel tutunuyo demwktir hiç takma kafana çiş ve yemek harici asla kalkma bende 10.haftamda kanama geçirdiğim için söylüyorum canım suan 33.haftamdayım😍
Elifcc SayeMom betaya hiç bakmadık canım keseyi görünce o yüzden bilmiyorum. İnşallah sağlıklı ilerler dediğin gibi bol bol dinlenicem inşallah 💝
Bfduam Elifcc diğer soruma cevabın var mı canım? adetten farkı nasıldı kanama, yoğunluk, renk, kaç gün sürdü vs? Ve adete kaç gün kala son ilişki olmuştu?
Elifcc Bfduam koyu kahverengi siyah açık kahverengi ve çok koyu içerde beklemiş gibi çoğunlukla canım normal kırmızı kan pıhtı vs hiç gelmedi 💝 normalde yoğun olurum kıpkırmızı ben pıhtılı olur
Hgmom1 Dün gece pembe leke geldi şimdide açık kırmızı geliyor ama akışkan bayağı peçeteye geliyor bayağı kasiklarim çok ağrıyor!!!
Elifcc Hgmom1 iyice takip et canım benim kese etrafında kanamam olduğu için ben adet oluyorum sanmışım inşallah dinlenip ilaçlarımı kullanıcam🥺
Zanaservan Elifcc vay maşallah ben burdayım anneee diye sesleniyor sana kız hadi gözün Aydın canım rabbim sağlıkla kucağınıza alırsınız
Elifcc Zanaservan teşekkür ederim canım direk doktora gittim keseyi gördük kese etrafı kanama varmış o yüzden adet mi diye düşünmüşüm inşallah sağlıklı ilerler💝
Zanaservan Elifcc o arkadaşımda da vardı dikkatli ol tamam mı ağır iş yapmak yok o kesenin yanındaki yok olana kadar dikkatli oldun mu hiç birşey olmayacak inşallah 🥰🙏
Aiteh Kvser Deletedmom2265 Rzgrmrv59 Kvser Deletedmom2265 Zanaservan Azra_Mom Hgmom1 baksaniza kizlar yarin adet gunum
Azra_Mom Elifcc çizgi çok net kesinlikle kan verin gerekirse progestana başlatırlar hemen benimde yerleşme kanamam oldu progestan kullanıyorum o zamandan beri 19+1im 20 e kadar devam
Elifcc Azra_Mom doktora gittim canım Beta bakmadan muayene oldum kese etrafında kanama varmış progestan verdi inşallah kanama durursa çok Sevinicem 💝