Deryaaymn umayben valla benimde psikolojim bozuk öğlen ne bulursam tıka basa yiyorum akşam bir lokma girmez ağzıma yada tam tersi elimde değil
umayben Deryaaymn en sıkıntılı haftalar canım önümüzdeki şu 9-10 haftayı atlatsak inşallah toparlarız
Zanaservan Hanzademerve ayyyy bugün sabaha karşı lavaboya giderken bende gördüm çok korktum 😔😔😢ama çookk hafif birşey mi oldu bebeğime diye
Denizz1127 Bizde 6+3 teyiz özellikle sabah aşırı bulantı var kasık ve bel ağrıları geçti gibi canımda hiçbir şey istemiyor bulantılar yüzünden yinede hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz 🙏🥰
ebrusngl Denizz1127 Benimde kasık ağrım vardı iki gündür geçti yok ağrı bende koktum acaba kötü giden birşeymi var diye demekki bu haftalarda normal canım
Yoksaannemiyimm Busoss benimde hele kasiklarim çok fena, sizde de mide yanmasi oluyor mu ben uyuyamadim yanmadan
asraca Hanzademerve bende 5 hafta başlangıcı ama bu sabah minicik leke 😔😔 çok üzgünün karın adet ağrılarım kasık ağrılarım var hafif bi şekilde kötü düşünmeye başladım bakalım 😢😢😢😢😢😢😢
gulsah_12 Bulantı halsizlik koku karın ağrısı leke ne sorarsanız var mübarek 😅yemek yapmakda zorlanıyorum şimdiden yaptıgımıda yıyemıyorum 😔
nese_gocuk annesinin_beybisi 1 gün var aramızda 1aralik miydi son adet benim ağrılarım vardı 3 4 gündür yok
annesinin_beybisi nese_gocuk evet 1 aralik benim onceden yumurta agrim vardi yumurtamin olduğu yer birkaç gün agridi sonra birkac gun vajinam ağrıdi onlar geçti derken simdi dunden beri cok yoğun vir adet agrisi var beni baya etkiliyor inslalah bu da geçer
nese_gocuk Busoss 4 haftalık Ken gitmiştim göremedim erken gidip strese girme genelde bazı doktorlar strese sokuyor benim doktorum görünmemesinin normal olduğunu söyledi yarına randevum var büyük ihtimalle görürüm yarın 🙂🙂
nese_gocuk annesinin_beybisi inşallah ya ben acele ediyim derken ayağım burkuldu merdivenden düşüyordum tutundum yere düştüm da ayağım filan acıdı ama kanama vs olmadı biraz korkuyorum açıkçası düşük vs olmuş mudur diye
Busoss nese_gocuk bilmiyorum evet şimdiden çok gerginim düşünüyorum ama dediğin gibi geç gitmekte Fayda var
annesinin_beybisi nese_gocuk evet cok şükür gördük 2 hafta sonra kalp atışı ve bebegi görmek için çağırdı