annesinin_beybisi nese_gocuk evet cok şükür gördük 2 hafta sonra kalp atışı ve bebegi görmek için çağırdı
Merveofs 7+1den sesleniyorum durumlar berbatttt😭 6nın sonundan beri iğrenç bir bulantı hissi 7/24 benimle. Her gün 1-2 defa da muhakkak kusma eşlik ediyor 😥 Bacak, bel ağrısı, halsizlik cabası…..
Busoss nese_gocuk ay canım bakalım artık ilk gebeliğim o yüzden heyecanlıyım da inş herşey yolunda gider 🥰
esma-abdurrahman SemaArin geçen hafta gittiğimizde keseyi görmüştük bugün 6+6 oldum kalp atışınıda duyduk çok şükür 🤲
Denizz1127 SemaArin ben keseyi 5. haftada gördüm bügun de ilk defa kalp atışını dinledik şuan 6+4 teyiz 😊
Merveofs SemaArin https://imgyukle.com/i/oTKTO0 bence normal olabilir henüz görmemeniz çünkü bakın burada da aşırı minik. Zaten kalp atışları da aşırı net değildi derinden geliyordu çok
123pln 6+3den selamlar kızlar bende 5 haftada keseyi gördük 6 haftada kalp atışını duyamadık yarın kontrolüm var Rabbım herkese hayırlısını nasip etsin insalh
Zeynepasi Merhaba benimde 6.hafta cok zor geciyor mide bulantilari kusma göğüslerim ağrıyor halsizlik var bakalim ne kadar devam edecek kızımda sadece sabah kusuyordum bitiyordu bu sefer sabah öğle akşam zaman farketmeden kusuyorum günde 3 4 kez
Minigimmmmmm 123pln Cok normal canim bende 6 hafta da duymadım 7+1 bugün gittim duydum hiç korkma Allah’ın izniyle bişey olmaz🤲
Elifdemireel Deryaaymn 5+6 haftalık hamileyim bende benim mide bulantılarım çoktan başladı 😢 biraz zor geçiyor benim😕
Karelinannesi ebrusngl ben şeyi merak ediyorum 6+1 de keseyi görmeye gittim ama doktor kalp atışı var dedi dinletti 3-4 saniye. Daha önce YouTube’dan izlediğim kalp atışları sanki böyle daha hızlıydı onlara nazaran benimkinin yavaştı acaba erken diye mi 🤦🏻♀️ Doktorum birşey demedi ama yavaş falan diye sadece benim izlediğim ultrason videoları gibi hızlı değildi