goktugun_annesiii Fundish amin canım inşallah bizde de annemler kardeşlerim hepimiz grip gibiydik sonradan test istediler Kan falan sonra bir baktım arıyorlar pozitif diye neye uğradığımızı şaşırdık inan ki rabbim yardımcımiz olsun inşallah 😔🙏
goktugun_annesiii Fundish bende çok heyecanlıyım ve korkuyorum canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🤲🤲
Fundish goktugun_annesiii o kadarına şükredelim napalım.benim de ağrır kesin kendimi biliyorum.uyumaya calısıyorum uyu uyan boğazım aşırı ağrıyor şuan iki gündür. Sen çok şükür kurtuldun darısı başıma :)) bebeğini sağlıkla büyüt inşallah
TubaDMR4 goktugun_annesiii çok geçmiş olsun inşallah bi an önce ağrılarınızdan kurtulursunuz🤲🏻 kaç haftalık doğum yaptınız bebişin durumu nasıl
goktugun_annesiii TubaDMR4 amin canım inşallah 38+6 da doğum yaptım bebeğim gayet sağlıklı çok şükür şu anda bir sıkıntısı yok ikimizde iyiyiz 🥰🤲
goktugun_annesiii Fundish tabiki de canım her halime çok şükür düne göre bugün daha iyiyim 😇 amin canım Allah razı olsun darısı senin ve tüm hamilelerin başına inşallah bende kurtuldum 🥰🌼
Fundish goktugun_annesiii amiin cok dua ettim sana da kendime de bütün hasta hamile kullaırnı zorda bırakmasın rabbim .bebeklerimizle musmutlu yaşayalım
goktugun_annesiii Fundish amin kuzum Allah razı olsun sende inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini❤️
TubaDMR4 goktugun_annesiii inşallah ya bende 30 haftalık gebeyim ilk hamileliğim doğumdan çok korkuyorum
TubaDMR4 goktugun_annesiii sezaryen çok istiyorum canım annemde sağlıkçı onu öneriyor bana artık estetik dikiş atılıyor karında izde kalmıyormuş çatım çok dar normalden çok korkuyorum