TubaDMR4 goktugun_annesiii sezaryen çok istiyorum canım annemde sağlıkçı onu öneriyor bana artık estetik dikiş atılıyor karında izde kalmıyormuş çatım çok dar normalden çok korkuyorum
goktugun_annesiii TubaDMR4 benimde çatim çok dardı kuzum ondan sezeryana aldı doktorum zaten normal doğumdan da çok korkuyordum Sezeryanin sadece tek zorluğu ameliyattan sonra dikis ağrıları diğer türlü çok rahat emin ol 🥰🙏
TubaDMR4 goktugun_annesiii dikiş ağrılarıda bir hafta içinde geçiyormuş ondan öncede belden yapılan iğneden korkuyorum doğum işte kadınların korkulu rüyası bide ilk olunca😂
Fundish TubaDMR4 iğne fobisi olan biriyim .9 ay boyunca oksapar burdum .veee belim yamukmus iğneyi belimden bi kaç kez batırdılar .hiç Acıması siyebilirim skın korkma .o an başka şeyler düşün
goktugun_annesiii TubaDMR4 ah canım bende geçmesini bekliyorum inan ki 😅 zor olan sezeryan değil sonrası inan ki iğneden hiç korkma ufak bir sinek ısırığı gibi oldu bende hatta hemen uyusmadim 3 kere vurdular sen düşün yani 😇 ondan sonra hocbirsey hissetmiyorsun zaten olup bitiyor sadece bebis çıkarken anlık bir baskı oluyor göğsün de sonra dünyalar senin oluyor 😇😇❤️🤲
goktugun_annesiii TubaDMR4 amin canım insalalh rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu 😍🤲
goktugun_annesiii Fundish sabret kuzum bende çok zorlandım ilk 2 gün ama hafifliyor günden güne sık sık yürü su iç pes etme bak çok şükür sağlıcakla kucağına almışsın yavrunu hayırlı olsun 😘🥰🤲
isilkubraa Çok çok geçmiş olsun rabbim safi ismiyle şifa versin sizlere biran önce , sağlıkla gelsin bebeğiniz kucağınıza çok çok Amin diyorum kolay doğumun olsun 🤲🏻