goktugun_annesiii Kızlar 2 gün önce Covid testi yaptırdım ve pozitif çıktı bugün saat 1 de yatışım yapılacak 2-3 gibi de doğuma alırlar herhalde çok korkuyorum dua edin lütfen 😔😢
azraalya goktugun_annesiii Rabbim şifa versin evladınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🤲🤲 kaçıncı haftasınız bu arada
goktugun_annesiii Smraozn12 amin canım inşallah rabbim yardımcımiz olsun inşallah sağlıklica kucağımıza almayı nasip etsin rabbim 🙏❤️
Fundish goktugun_annesiii ALlah yardımcın olsun .dualarım tüm arkadaslarla.kovid nerden gelmiş hayret bişi bitmedi gitti .ben de kimseyle görüşmüyorum ama eşim de annem de grip oldular benimde boğazım ağrıyor inşallah covid değildir amaaan !!!
goktugun_annesiii Fundish amin canım inşallah bizde de annemler kardeşlerim hepimiz grip gibiydik sonradan test istediler Kan falan sonra bir baktım arıyorlar pozitif diye neye uğradığımızı şaşırdık inan ki rabbim yardımcımiz olsun inşallah 😔🙏
goktugun_annesiii Fundish bende çok heyecanlıyım ve korkuyorum canım rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🤲🤲