Ssultannnnn deletedmom87894 benim oglusumda guluyodu cok tatliydi ohh dedim mutlu demekki halinden sonraki gidisimde de agzini sapirdatiyodu cok gulmustuk😂😂😂😂
Yagmurakce deletedmom87894 inanmayacaksınız ama alkışlıyordu 🙈🙈 video nerden yükleniyor bilsem yükleyeceğim 😂😂😂
deletedmom87894 Yagmurakce yaa😍kız inanırım vallahi çok hareketliler benimkide parmaklarıyla nanik yapıyordu😂😂ama nedense doğunca hateketsiz oluyorlar 🤷🏻♀️Anne karnında canavar😂😂
Deletedmom623737 deletedmom87894 Yaaa yerimmmm🥺😅😅 Benimkisi asla yüzünü göstermez elleriyle kollarıyla güzelce kapatıyor yüzünü doktor göstermek için ugraştıkça biraz gösteriyor yüzünü sinirli bi şekilde 😅 Hep eller kafasında boksor gibi doktorum boksor diyor bu gidişle yavrumu dogurduktan Sonra göreceğim 😅😅
Yagmurdgdgn13 deletedmom87894 benimki çok rahat gamsız biri olacak sanırım. Her gittiğimde elini basının altına koymuş güneşleniyor gibi duruyordu. 😂
Mrv58 deletedmom87894 ayda bir olan kontrolun ikisinde de yüzünü göstermedi ilkinde yan durup poz verdi ağzını açtı kapadı gülümsedi ikincisinde bizim heyecanla gidip bugün görürüz diye sevindigimizde de iki elini yüzüne götürmüş komple kapatmış burnunun ucunu gösterdi bize 😀🙄
Aylin_16 deletedmom87894 benim oğlan 12 haftalık falandı heralde ultrasonu doktor bi açtı bizimki içerde zıplıyordu sanki trambolinde zıplıyor yukardan aşağı kayıyor tekrar zıplıyor ama hiç durmadı 😅 kayınvalidemle girmiştim hepimiz şok 🤣 şuan 4 yaşında halen aynı sürekli koltuklarda zıplıyor değişen bişey yok
Somerkadir4 deletedmom87894 en son gittiğimde koluyla gözünü kapatıp arkasını dönüp küstüm pozu vermişti öyle de resim çekti doktorum 😀🤭
Melek-Rmzn Gözleri açık gördük bizde doktor çok nadir denk gelir dedi hatta birde ağzını açıyordu sürekli🧡
Ceylan01-13 Bu gördukleriniz nerde bakiliyor ben hep devlete gittimde o yüzden guzel anilar biriktirmissiniz cok hosuma gitti ben 34 haftaligim
tugbaker_sglm Ceylan01-13 ben özele gittim ama farkı yok hiç hareket ettiğini görmedim 😞 yüzünü bile göstermiyor hiç
Gkcdila YavruKartalin_annesi 36 hafta oldum tam kapatıyor benim 24. Haftadan beri çıkmadı çıkmaz dedi artık o yüzden 18 gün sonra sezeryan ile geliyor 😌
YavruKartalin_annesi Gkcdila benim Rahime 16 cm uzaklıktaymış ayrıntılı ultrasonda ölçüldü bi sorun olmaz denildi ama yukarıda çıkmadı sanırım benimde çıkmayacak
Hasret2121 deletedmom87894 ilk gördüğümüzde secde pozisyon u almıştı ayakları çapraz kalça altında elleri de başının altında sonra ki ay da şahadet parmağını kaldırmış uyuyordu şuan 24+3 haftadayız 🥰😘❤️
Ceylan01-13 tugbaker_sglm hani burdada ozel varda 100 tl bakilirmi diye görebilirmjyim diye bende merak ediyorum bira bu ayrintili ultrasyon my dicektim 500 600 tl olanlarmk