Gulerdemr01 deletedmom87894 yerinde durmayıp habire secde pozisyonu aldı benm kızım bakalım Doğunca neler yapacak popo göruyoruz bazen gittiğmzde 😂😂
MrsG deletedmom87894 geçen hafta benimki elini kemiriyordu. 😂 Dr aç mı bıraktın çocuğu diye dalga geçmişti 😅
DeryaSekban deletedmom87894 bizimki 24. Haftada önce doktora yandan gülücükler atıp arkasından bizim gülüşümüzü hoşumuza gittiğini duymuş gibi iki elini utanır gibi gözlerine kapatmıştı 🤣 doktorum çok gülmüştü hem güldüğü hem utandığı halinin fotoları var elimizde 😂
Hkrcy deletedmom87894 😂😂 sabah gidicez biz de. Akşam alışverişe çıkmıştık, eşim hatırlattı çikolata ve vişne suyunu şimdiden alalım sabah yersin diye.1 tane yiyim o zaman abartmadan 😂
Afro-dit deletedmom87894 ayrıntılı ultrasonda 🙅♀️ bu emoji gibi kollarını başının üzerine getirip yatıyordu yüzünü göremedik kuzumun birtek burun ucunu ve dudusunu gördüm ah kızım ahh 😂😂😂😂
Cesailesi RumeysaNur34 Ay bu hafta kontrole gittik bizimde tam sizin dediğiniz gibi oldu ya bende çok gülmüştüm öyle de fotoğrafı var 😂😂
denizinannesi12 deletedmom87894 öpücük atmıştı doktorda annesi sana öpücük atıyo diyince 2 eliyle yüzünü kapatmıştı utanmıştı biraz utangaç bizim kız o gündür aynı doktorda yüzünü kapatıyor farklı doktora gidince gösteriyor kendini
user124578 deletedmom87894 16 haftalıktı daha ağzı açık dudaklarını gördüm dedim bu ağzı mı evet dedi doktor gerçekten de dudakları dolgun 😂 birde 26 haftalıkken 3 boyutluda işaret parmağını kaldırmıştı 16 aylık oldu hala o parmağı kaldırır 😂
Seminn deletedmom87894 cinsiyeti öğreneceğimiz muayene de oturuyordu dertli dertli hiç kımıldatmadı götünü 1 hafta ertelendi cinsiyet öğrenmemiz 🥰
Kumsalsmom deletedmom87894 elleriyle ayak parmaklarını tutuyordu ve bağdaş kurmuştu daha önce de ahhahah canım evladım şaşırtmak için herşey yapıyor 😍🥰😂
kuzeymomsss deletedmom87894 13 haftalıkken bir kolunu kafasının altına koyup keyif yapıyordu resmen 😂😂 16 haftalıkken de resmen gülüyordu ağzını açıp kapatıyordu, onun yanı sıra bir eliyle de kulağını tutuyordu 🙈😂
Tunc__09 A4 kağıdına 6 tane renkli fotoğrafını veriyor doktorum.27 haftalık gittiğimde kaslar çatık asabi sinirli asık suratlıydı..
ozge_arslan18 deletedmom87894 14. Haftada kontrolüme gitmiştim daha küçüktü ama sürekli ordan oraya zipliyodu bende daha hiç hissetmediğim için komik ve ilginç gelmişti 😅
EgesMomm Ayaklarını kendine çekmiş oturur pozisyonda iki elide kafasında dertli dertli oturuyodu 😂😂 dert içerdeyken yükleniyo oğluma galiba😂
alparslanin_annesi deletedmom87894 bir ayağını altina dogru yan yatırıp bükmüş diğeriyle de tekme atıyordu havaya kaldırıp resmen dalga geçiyor bizimle hem keyfiyetine bakıyor hem tekmeyi de ihmal etmiyor 😂