Gkcdila deletedmom87894 benim plasentayı okşuyordu bildiğin 😆 bu arada plasenta aşağıda benim (doktor dedi ki: yukarı çıksın diye seviyor seninki) demişti.
YavruKartalin_annesi Gkcdila kaç haftalıksın canım benimde plasanta aşağıda 30 haftalık oldum henüz çıkmadı benimde
Elifbyk Gkcdila kaçıncı haftanız benimde bebeğin eşi aşağıda 24 haftaya kadar düzelir dedi doktor ama
gurbetcianne97 deletedmom87894 aynen aynen ilk bi işedi sonra ohhh rahatladım der gibi sırıtıp durdu tam da 4d ultrasona denk geldi😂
Hkrcy Nazliolmaz ayak parmağıyla burnunda hazine arıyordurr😂 Detaylı usg yarın giriyorum. Umarım her şey yolunda gider de ben de komik bir anımı paylaşırım bu postun altında 🙏🏻🥰
deletedmom87894 Hkrcy yaa çok güzel bir duygu oluyor 😂detaylıda uzun görülüyor bide kesinlikle tatlı yiyin hareketleniyor ama fazla yemeyin😂ben fazla yemiştim doktor kalbine zor bakabildi durmadı hiç
Buket3838 Benimkide karnimda bagdas kurup oturuyodu cok sasirdik bi de eli bes parmagi acik vaziyette hep havadaydi cak bi beslik der gibi😀😀😀
Hkrcy deletedmom87894 😂😂 sabah gidicez biz de. Akşam alışverişe çıkmıştık, eşim hatırlattı çikolata ve vişne suyunu şimdiden alalım sabah yersin diye.1 tane yiyim o zaman abartmadan 😂
Gkcdila YavruKartalin_annesi 36 hafta oldum tam kapatıyor benim 24. Haftadan beri çıkmadı çıkmaz dedi artık o yüzden 18 gün sonra sezeryan ile geliyor 😌
Hlt-seyma21 deletedmom87894 tepe aşağı yatıyor hep kafa üzeri öyle gülüyorum ki hep yüzüstü adeta secde eder gibi popo yukarda her gittiğimde aynı hareket, ama bir de babası varken görün heryerini açıyor bacaklar kollar adeta ona show yapıyor, garip anası da az bir şey görsün diye beklesin 😂
Seross10 deletedmom87894 su içmesi ve sonra parmak emmesi 😀😀 doktor bak ağzını açıp kapıyor belli ki su içiyır dedi sonrasında elini ağzına götürdü
Ummu88 Ben ikizlere gebegim, biri digerine göre daha hareketli. En son ultrasona girdigimde biri digerine bi tekme atmisti, sanki annem geldi uyan der gibi. Cok tatliydi 🥰
Gulsum_96 deletedmom87894 19.hafta iken ultrasonda gördük baş parmağını emiyordu🤣😍 görünce çok duygulanmıştım.🥲💖