Osgeee41 Yoksaannemiyimm ayy benmde böleydii canım sonucunu merakla bekliorm çıkar çıkmaZ yaZ😘 hayırlısı olsun inş
[silindi] Yoksaannemiyimm ah canım benim rabbim inşallah dileğini kabul etsin ben çok çektim bu yolda kimyasallar yalancı pozitifler derken çok şükür bugünleri gördüm hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz 🥰
Busra624 Yoksaannemiyimm var gibi görünüyor canm inşallah vardır Rabbim isteyen her kuluna nasip etsin inşallah 🥰🤲
NehirinAnnesiii Çok merak ettim canım bende reglim 2 gun gecikince test yapmıştım ikinci cizgi silikti böyle kan vermeye gittim hemen degerim 1108 çıkmıştı büyük ihtimalle hamilesin kuzum hayırlı haberlerini bekliyoruz 😍😍
Deletedmom_7 Yoksaannemiyimm benim daha silikti kanda çıkmıştı hayırlı olsun inşallah sağlıkla artar beta ❤️🌼
Bsradogn Yoksaannemiyimm yaa kaç çıktı beta değerin. Çok çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰☺️🥳
Yoksaannemiyimm gamzeyalcin daha çok yeni 20 çikti insallah saglikla gelisir herseyi 😊😊 zaten bi hafta önceki kan testinde hic cikmamisti galiba bi kac gün olmuş 😊
Karelinannesi Yoksaannemiyimm canım bende yaptığımda böyleydi betam 330 gibi birşeydi şuan 1.5 aylık 🙏🏻İnşallah bebişin sağlıkla gelir🥰
Kahveli Yoksaannemiyimm süper süper süper 🥰 Saglikla kucağına al inşallah aksam aksam mutlu ettin bizide 😄
Yoksaannemiyimm Kahveli çok sagolll bi şok oldum, annemi aradim söyledim. Ya cok mutluyum hala inanamiyorum öyle oturdum kaldim😊