Sehnur Yoksaannemiyimm ya benim de ilk yaptığımda böyle silikti sonraki gün çok belirgin görünüyordu da ondan sordum 😂
Bebisiannesi Yoksaannemiyimm adetime 5 gün kala bende böyle öğrenmiştim 🥰 inşallah bebeğin seninledir ☺️
Febelinayy Yoksaannemiyimm benimkide böyle çıkmıştı canım iki hafta sonra kontrole gttim 6 haftalık dedi doktor hayırlısı olsun bebiş var gözüküyor bence 😍💕
Hifaberra Yoksaannemiyimm hayırlı olsun canım var benimde iki hamileliğimde hep böyle çıktı ☺️🤲 rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benherseydenoncebiranneyim Ya sana az önce biraz daha sabret dedik tamam dedin hahahahaha 😂😂 hadi sonucu bildir yine bize burdan
[silindi] Ben adetime 11 gün kala bu skeilde silik testle öğrendim beta 17 çıkmıştı şimdi 26 haftalık olduk insallah darısı başına haber ver bize
Yoksaannemiyimm [silindi] ayyyy mucize resmeeennn yaaaaa offf ben de böyle yazmak istiyorum miniğimleee insallah, insallah bebişinizi saglikla mutlulukla kucaginiza alirsinizzz
[silindi] Yoksaannemiyimm ah canım benim rabbim inşallah dileğini kabul etsin ben çok çektim bu yolda kimyasallar yalancı pozitifler derken çok şükür bugünleri gördüm hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz 🥰