Yoksaannemiyimm gamzeyalcin daha çok yeni 20 çikti insallah saglikla gelisir herseyi 😊😊 zaten bi hafta önceki kan testinde hic cikmamisti galiba bi kac gün olmuş 😊
Kelebek95 Öncrlikle senin adına çok sevindim hayırlı olsum inşallah sağ salim kucagına alırsın 😍😍 bende cok erken ögrenmiştim 3 haftalıktı erken ögrenincs cok zor geçiyor gibi geliyor bana acaba beta yükselecek mi kese gözükecsk mi kesede bebek var mı kalp atışı olcak öo cok stresli bir o kadar da güzel zamanlar tabii😊😊 ama ne bileyim geç ögrenmek çok isterdim arkadaşlarım bi gidiyor direk kalo atışı duyuyor valahi 🤭🤭🤭
Busoss Kelebek95 bende senin gibi dün öğrendim 3 haftalık sanırım 2 gün sonra tekrar test verecem ama bende stres yapıyorum yükselecek mi diye düşünüp duruyorum:)
Yoksaannemiyimm Kelebek95 of evet 10 saniyede aklimdan bunlar geçti, ama bir his geliyor insanin içine. Resmen hani bu ay inat ettim onca negatif teste ragmen hayir hamileyim diye geziyordum cunku cidden hissettim ama evet bir zorluğu da var ayy insallah kucagima alacagim ya şu zorlu kisimlari gecti mi ohh ne rahat 😊😬😆
Yoksaannemiyimm Busoss evet inanır mısın önce mutluluktan havalara uctum ama sonra düşünceler geldi tabi 😬🤭 olsun inşallah bu aşamaları göz açıp kapayıncaya geçeriz nedir ki, pişman degilim gecebin bi vakti çıkıp kan verdigim icin hahahahaa, şöyle düşünelim en azindan mesela hamile oldugumuzu bilmeden, içki yok ilac falan kullanmayacagiz 😊
Kelebek95 Yoksaannemiyimm saman su gibi akıp geçiyor merak etme inşallah hepimiz için sonu güzel olur 😍
Busoss Yoksaannemiyimm bende senin gibi akşam geç gidip öğrendim cuma tekrar verecem dua et bana canım yükselmiş olsun 🥰😅
Yoksaannemiyimm Busoss tabiii ki canım, ben bi hafta sonra vereceğim, adet günümde daha çok çoğalmıs olur, istersen şimdiden iki günde bir gidip stres yapma kendini 😊 bir bakiyormussun insallah, ikimizde saglıcakla ayni gün bebemizi kucağimiza alıyormuşuz 🤣🤣
Biyiklikedi Yoksaannemiyimm Benimki de böyle çıkmıştı, bence var ama daha yeni. Hayırlı olsun İnşAllah 🌸