deletedmom6295 Zeynepmuammer raporu iki aylık iki periyotta aldıysanız doğum yapınca ilk iki aylık kısmı ikinci ayın raporu bittikten sonra da ikinci kısmı alırsınız
mervecemum cerenmndv35 32. Haftada aldığınız çalışamaz raporu üzerinde yazan tarihi kontrol etmekte fayda var rapor üzerinde tarih yazıyor diye hatırlıyorum
cerenmndv35 Sebnem55 Raporum e devlette sgk uzerınde onaylanmıs olarak görünüyor sigorta kısmında.bundan baska bişi yapmama gerek yok ozamn dimi
Sebnem55 cerenmndv35 evet e devletten takip ettiğimizde gorebiliyoruz.e devlette sayfaya dustuyse raporun onaylanmıs demektir bankaya gonderildi yazısını gördüğünde ptt şubelerine gidip rapor paranı alabilirsin.
mervecemum cerenmndv35 bildiğim kadarıyla yok ama dediğim gibi rapor bitiş tarihini kontrol etmeyi unutmayın ki bir aksaklık yaşanmasın
deletedmom6295 Zeynepmuammer raporu veren dokorla konuşmanız gerekiyordu ilk başta doğum öncesi 1er aylık bile alanları duydum. Ama toplu halde 16 hafta verirlerse eğer tekrar bölme şansınız yok diye biliyorum
deletedmom6295 merveeed rapor sürenizin bitiminden sonra 20 gün ile 1 ay arasında yatar yani daha süreniz var
Didemalkanendik Ayseakyl bi sağlık problemn yoksa çalışabilir yada çalışamazı 32 hafta başında alıyorsun canm
BURCU21 Zeynepmuammer ben bu konu hakkında 170 arayıp bilgi almıştım istersen ara. Bana işvereniniz nasıl bildirim sağlıyorsa o şekilde alırsınız dedi mesela her ay bildiriyorsa aylık yada doğum olunca bildiriyorsa doğumdan sonra toplu şeklimde canım
YelizMami Zeynepmuammer Doğum öncesi değilde Bebek doğduktan sonra bi miktar 1 ay sonra da bi miktar yatıyor diye biliyorum ben
Birgulbasegmez2 deletedmom6295 o kadar uzun mu benim 20sinde raporum bitiyor bir sonraki ay mı alıcam
Gmzlml Zeynepmuammer rapor bitiş tarihinden sonraki ayın 23nden sonra rapor paranızı alabilirsiniz. Ağustos ayının 5nde raporunuz bitti diyelim eylül ayının 23nden sonra rapor paranızı alabilirsiniz
Hsna1 E devlet üzerinden gorebikirmiyiz aldığımız raporu . Bende aldım da bakıyorum e devlette bulamıyorum işleme alinmadimi acaba e devlette bakabilen varni