Tgba96 Kızlar merhaba uzun uzun yazdm ama bende özel hastanede çalışıyorum 29 haftalıkken iş çıkışım verildi 😓haksiz yere 2.5 yildir calisanim . O gun nasil uzuldum ne yapacgmi sarsrdm cikisim gun içinde onaylanmadan müdürün yanina kostum 7.ayındayım boşuna mı emek verdim felan dedim çıkışım olmasın dedim rica ettim 32 hafta olucam 3 hafta sonra dedim maaşımı alayim diye . Tamam dedi kabul etti muhasebecimizdeki bayana smdi çıkış işlemi yapilmasin dedi raporu bitince raporu getirir çıkışını yaparız dedi hatta işsizlik maasimi da almak istiyorum dedim tamam dedi işlemlerim doğum sonrasına kalmış olacak bu cuma günü 32 haftama gidip çalışamaz raporu alcam bi sıkıntı olurmu dersiniz maasimi alirim deglmi 😓🤔
mervecemum Tgba96 raporunuzu aldığınız an maaşınız kesiliyor zaten bu aldığımız toplu para da ona istinaden verilen bir para extra bir yardım değil maaşınızı alamıyorsunuz aman bir yanlışlık yapmayın
Birgulbasegmez2 Bende şunu sormak istiyorum rapor süren bitene kadar SSK’dan çıkış yapılmaması gerekiyor ve raporun da bitti ondan sonra çıkış olursa yine parayı alabiliyormuyuz
Birgulbasegmez2 deletedmom6295 o kadar uzun mu benim 20sinde raporum bitiyor bir sonraki ay mı alıcam
deletedmom6295 Birgulbasegmez2 aynen maalesef arkadaşım aralığın son haftasında izne ayrıldı nisanın işk haftası işbaşı yaptı nisan sonunda rapor ücreti yattı
mervecemum cerenmndv35 32. Haftada aldığınız çalışamaz raporu üzerinde yazan tarihi kontrol etmekte fayda var rapor üzerinde tarih yazıyor diye hatırlıyorum
mervecemum cerenmndv35 bildiğim kadarıyla yok ama dediğim gibi rapor bitiş tarihini kontrol etmeyi unutmayın ki bir aksaklık yaşanmasın
Birgulbasegmez2 mervecemum benim Doğum iznim bitikten sonra işten ayrılacağım paranın tamamını alabilirim değil mi
NazlGnaltay Zeynepmuammer istersen muhasebeciyle konuşup raporunu aylık onaylatip aylık olarak alabilirsin. Istersen de 2 rapor parasını da rapor bitiş tarihinden sonra alabilirsin 2 parça şeklinde. Muhasebeci olduğum için biliyorum aylık olarak alanda var
Ffatma Sebnem55 benim doğumdan sonraki sekiz haftada işim bitebilir bu durumda rapor parasını alabilir miyim ve de ücretsiz izne çıktığım ayda verilen parayı