Minikbebek ElifKarata bende bu konuyu doktorumla konuştum şuan için almana gerek yok doğum yaparken daha ben soylucem alman icmen gerekenleri demişti şuan için daha erken bence de goguslere süt yüklemiyor daha siz kacinci haftadasiniz
ElifKarata Ayse1608 bende malt alıcam canm SMa ile hip diyorlar işte genel olarak artk hangisi olursa bende öyle yapıcam
Betus93 ElifKarata bende bobrek tasinicin icem diyorum ama gebelikte iciliyormu malt icecegi. Sikinti olmaz demi
Yusufveannesi Partk ben evolvia kullanıyorum şuan oglum 10 günde yarım kilo almış sma kullandım 1 ay memnun kalmadım
AyeNurYank Süt konusunda en önemli şey bence göğüs pompası 🙋🏻♀️ Damla ya da çay kullandım ani sezaryen ile Doğumdan sonra. İşe yarayan tek şey pompa oldu çünkü yeterince uyarıyı sağlıyor ilk başta değil de sonrakinde geliverdi sütüm. Bi de stres yapma hiç mutlaka geliyor 🙋🏻♀️
ElifKarata [bilinmeyen] sağol canm insallah rabbim tüm bebişlerimze annelerimize yardım etsin bu konuda
BBusraa ElifKarata en güzel süt yapan şey su ve uyku emin olabilirsin😌 yiyecek içeçek olarak hümana, aptamilin süt yapan toz içeceği hazır olanlardan. Ama yeşil sebzeler de sütü artıran önemli besinlerden🤗