Tgbabsra ElifKarata MasAllah canım kaç haftalık oldun walla söylediğini bende merak ediyorum şurada bekleyim bende
Tgbabsra ElifKarata mama olayını hastaneye gerek olduğunu veya cayın bilmiyordum ;) onu merak ettim 27 +3
seymen Burhandilek Neye göre söyledi bilmiyorum inanın belki bi kaç şikayet geldi genelleme yaptı. Ben de şaşırdım ama hipp’ten de memnunum baya.
PelinK ElifKarata canım ben hipp iyi diye duydum ama ben almadım. Nasılsa hastaneden çıkınca veriyorlar biberona doldurup. Eğer sütüm yetmezse o zaman almayı planlıyorum ☺️
ozdenarda ElifKarata ben aptamil conformil kullaniyrm bebegime gaz yapmiyor kendine sut arttrmak icin bolca hosaf kaynatip koyabilrsn ayrica galaktaco damla ve humana anne cayi kullaniyrm cok faydalarini gordum
Neslisahhh ElifKarata galagtaco damla var eczanelerde satılıyor.Ben kullanmadım henüz ama çok işe yarıyormuş
Kivito Bence mama al hastnn verdiği maamyı belki beğenmiceksin kendi seçtiğini verirsin gerekirse hem ilk altı ay birnumara kullanılıyor ziyan olmaz açmazsan ilerde takviye yapman gerekirse lazım olur lactamil süt yapıyor istersen birkuru deneyebilirsin
Deletedmom35 ElifKarata canım mamaya gerek yok illaki gelir sütün sakın kötü düşünme ☺️🙏🏻 onun dışında ben mamsel still tea kullanıyorum 2 çeşidi var üzerinde anne bebek resmî olan çay :) çok memnunum herkese de tavsiye ediyorum
Betus93 ElifKarata bende bobrek tasinicin icem diyorum ama gebelikte iciliyormu malt icecegi. Sikinti olmaz demi