Irem1122 Feyzaveannesi benim 33 haftada belli oldu erken gelmeye çalıştı bizimki 36 haftalığım benim 37+5 te sezeryana giricez çocuğun suyu fazla 3 kordonumuz var boynumuzda acele ediyor bizimki
hepoyleolurzaten Feyzaveannesi Valla öyle oldu, yeri gayet rahattı 😂 Ama benim doktorum direkt sezaryen belli olanlarda 38+0 den sonra bebeklerin gelişimine bağlı veriyordu günü
Feyzaveannesi hepoyleolurzaten Aslında bende öyle düşünüyorum. Kızımı 37+0 da doğurmama rağmen 3200 gram doğdu gayet iyiydi. Kilosu iyiyse 38 lerde alınabilir ama azsa bende bekleme taraftarıyım
elfmoom Feyzaveannesi kuzuuu burdayımmm 🥰 kız nasıl 9 hafta 38. hafta erken , sağlıklı gebelikte 39 da alırlar doktorum bana 39+3 e gün verdi
Feyzaveannesi elfmoom Demek ki doktordan doktora farkediyormuş. Buradaki herkese 38lerde gün verilmiş 🤦🏻♀️. Bakalım benim doktorum ne diyecek. Ya tamam 9 olmasa da 10 haftamız kalmış 😂
elfmoom Feyzaveannesi inşallah sağlıklı en güzel günde verir kuzuumm aramızda 2 gün var işte öyle düşün 🥰🥰
Elfvli Feyzaveannesi benim doktorum bir sıkıntı olmazsa 39. Haftayı bekleyecek. İlk.sezeryanim 39+3 de olmuştu.
Feyzaveannesi Elfvli Üst postlar 38li haftalar altlara doğru 39 a döndü 😂 dediğim gibi doktordan doktora değişiyor demek mi 😂
Gamzedngdn Feyzaveannesi bende kızımı 40 haftalıkken mecburi sezeryan oldum yine hamileyim doktorum 39 a kadar tutmak bebek için faydalı dedi bir sorun olmazsa inşallah
Feyzaveannesi Gamzedngdn Bende bebeğin anne karnında fazladan kalması daha iyi diye duymuştum bakalım doktorum ne diyecek
Zenkarnec Feyzaveannesi hayır birincide 40 bile bekliyorlar ben birinciyi 41 de oldum ama ikincide 38
Feyzaveannesi emineceran Aklımdaki tek tarih 😂 nedense Sezeryan denilince aklıma direk 38+5 geliyor ve çok yüksek ihtimalle Benimde doktorum o tarihte alır 😊
emineceran Feyzaveannesi evet bende bu şekilde belirledim. Normal doğum 40. Hafta 10 gün kalmiş oluyor anne karninda gibi on günde gelişimini bu şekilde tamamlayip kilosu vs. Haftasına uyumlu oluyor❤️
Zenkarnec Feyzaveannesi hamileliğim sıkıntılı riskli o yüzden biran önce hayırlısıyla kucagıma almak istiyorum piskolojik olarakta yıpranıyorum doktorumda anlayışla karsıladı