ebruzb Feyzaveannesi 38e girdiğimde doktorum gün belirlememi istedi bende 21.12.21 olsun diye o günü seçtim 38+3 de doğum yaptım
Hzlkaya Feyzaveannesi 38+6da aldı kızımı ama ikinci gebeliklerde çok tutmuyorlarmış diye duymuştum 37de alıyorlarmış bende 29 haftalığım haftaya gidicem de konuşucaz 😊
Elifgoktug1 Feyzaveannesi ilki sezaryen ise ikinci isteğe bağlı sezaryen olmuyor zorunlu sezaryenle geçiyor. 38 den sonrası veriliyor genelde 39 ideal olarak görülüyor dünya genelinde
Hesenova Feyzaveannesi benimde suyum az kaldi korkuyorum suyum biter haberim olmaz diye su bitdiginde sanci felan basliyomu?
emineceran Feyzaveannesi evet bende bu şekilde belirledim. Normal doğum 40. Hafta 10 gün kalmiş oluyor anne karninda gibi on günde gelişimini bu şekilde tamamlayip kilosu vs. Haftasına uyumlu oluyor❤️
DamlaNur29 Feyzaveannesi ilk oğlumda 39dan önce almadı doktorum 39u görelim çiğerleri gelişsinn dedi suan kızımıda 38+6 da alcak pazartesi günü ben artık cok agırlstm bi an evvel gelsin istyrm deyince salıyı yani 39u beklemedi 1 günden bişe olmaz diye 6 günüm var