asina123 Merve_bulut_55 evet kazan temizleme modu vardı yapayım onu birde çamaşırları evin içinde mi kuruyorsun balkonda mı
Merve_bulut_55 asina123 Yazın balkonda kışın malesef evde 😌 ama sunu farkettim bazi kiyafetlerde yogun kokuyor bazilarinda o kadar yoğun değil kıyafetlerin malındanda olabilir belki 😅
aysenurtc asina123 ben 2 kapaktan az koymuyorum bir de kuruyunca bekletmem katlayıp kaldırıyorum öyle kalınca kokusu uçuyor
asina123 aysenurtc ben az koyuyorum o zaman ondan az kokuyor birde çamaşırları evde mi kurutuyosunuz dışarda mı
Seda5892 asina123 bitiyor 😂 ama makina temizleyici ile makinanı temizle dediğim gibi kapağını açık koy hava alsın bi kaç kere yumuşatıcıyı fazla koy kendine gelecektir makina, 🤣 misal bugün yumuşatıcnn sonunu koydum az idi yine kokuyordu 😂
Omerhuma asina123 bingonun yumusaticisi çok güzel kokuyo manolya kokusu diye hatırlıyorum, evden kokusu gitmiyo mis gibi
asina123 Merve_bulut_55 olabilir kumaştan dolayı bazıları daha yoğun kokuyordur ben evde kurutunca 3 günde kurumuyor bazen çamaşırlar dışarda da uçup gidiyor sanırım koku
Omerhuma asina123 cogu zincir marketlerde bulunuyo ben en son a101den almstim bimde de gormstm cogu markette kolaylıkla bulablrsn sokta felan var diye biliyrm
Omerhuma asina123 bingodan önce abcnin mor kapta olan yumusaticisini kullaniyrdm, simdi bingo kullaniyrm beyaz kutuda olan üzerinde bebek resmi deglde cicek resmi var suan bittigi için bakamiyrm kutusuna, vernel yumos bunlar kalıcı gelmiyo bana
Omerhuma asina123 bingo soft manolya bahçesi, simdi hatirladim🙂 kesnlkle tavsiye ederim makinende sıkıntı yoksa bu kokuya bayilacaksinz
asina123 aysenurtc ben elektrikliyle ısınıyorum şu an mecbur dışarı asıyorum ondan kalmıyor heralde koku
asina123 Seda5892 kapağını zaten açık bırakıyorum ama tamam bakalım 2 kapak koyayım birdahaki sefer 😅