Fatma_4224 asina123 makinayı en son ne zaman boş ve yüksek derece de çalıştırdın canım içinde sirke limon tuzu falan at 90 derece boş bir şekilde çalıştır ayreten yumuşatıcı gözünğ cıkar yıka temizle birde öyle dene
asina123 Fatma_4224 hiç boş çalıştırmadım daha evleneli yarın ilk işim kazan temizlemek yapmak olcak 😂
asina123 aysenurtc ben elektrikliyle ısınıyorum şu an mecbur dışarı asıyorum ondan kalmıyor heralde koku
Fkt asina123 makinanızın son durulama suyu kaçıncı dakikada takip edin ve o zaman koyun ilk durulamada konulan pek kokmayabiliyor arkadan bir kaç durulama daha yaptığı için
asina123 Seda5892 kapağını zaten açık bırakıyorum ama tamam bakalım 2 kapak koyayım birdahaki sefer 😅
Seda5892 asina123 tamam temizleme işlemini unutma özellikle o lastik aralarını iyi sil zaten kutunun üzerinde nasıl kullanılacağı da yazıyor
Omerhuma asina123 bingodan önce abcnin mor kapta olan yumusaticisini kullaniyrdm, simdi bingo kullaniyrm beyaz kutuda olan üzerinde bebek resmi deglde cicek resmi var suan bittigi için bakamiyrm kutusuna, vernel yumos bunlar kalıcı gelmiyo bana
Omerhuma asina123 bingo soft manolya bahçesi, simdi hatirladim🙂 kesnlkle tavsiye ederim makinende sıkıntı yoksa bu kokuya bayilacaksinz
1999luanne asina123 makine temizliği yapın belirli aralıklarla Bazı makineler yumuşatıcı hemen alıyormuş o zaman işe yaramazmis sonlara doğru alması lazım Kışın dışarda rüzgarda kurutunca pek koku kalmıyor Bi makineye bi kapak döküyorum Yumos bingo ve vikingin yumusaticilarini kalıcı buluyorum Nevresimleride dışarda kurutuyorm ama kıyafetlere göre nevresimlerde çok koku kalıyor sanırım kıyafetlerin kumaşları da önemli bazen kıyafetlerde hiç kalmıyor kuruduğu gibi toplamak lazım yaz kış
asina123 1999luanne ben kontrol etmiştim benimde hemen alıyor yumuşatıcıyı deterjanla birlikte dediğin gibi dışarda kurutuncada kalmıyor kokusu ama rutubet olmasın diye mecburiyetten dışarı asıyorum şu anlık benim için tek çözüm son yarım saat koymak sanırım yumuşatıcıyı
1999luanne asina123 aynen aynen geç koyman lazım hemen aldığını biliyosn en azından en büyük sorun bu bence
Aslitemiz asina123 migrosun konstre yumuşatıcısını kullanıyorum mor olanını güzel kokuyor tavsiye ederim kokusunu alan sorar hemen bana ne kullanıyorsun diye… Vazgeçemedim onun kokusundan ayriyetten Ersağın çamaşır yumuşatıcısınn kokusuda harika güllü olanı denemelisiniz bitkisel olduğu için ersag ürünleri kullanıyorum ama o migrosun yumuşatıcısıdanda vazgeçemedim o kokuyu özlüyorum arada bazen ondan koyuyorum
GamzeBalcDemircan asina123 makinandandir canim bazi makinalar yumusaticiyi ne zamn aliyrsa kokutmuyr yapabiliyrsan makinani degis cok istiyrsan
merhababebik Aslında eşyalarımız kokuyor ama biz ev içinde çok maruz kaldığımız için duyarsızlaşıyoruz. Ne zaman bavul yapıp bi yere gitsem, açınca buram buram kokuyor :)