asina123 Kızlar naparsam yapayım çamaşırlarım mis gibi yumuşatıcı kokmuyor çok hafif kokuyor bazen napmam lazım 🙁
Seda5892 asina123 yumuşatıcı miktarı az geliyor olabilir. Bide makinanız çalışmıyorken kapağını falan arada açık bırakın hava alsın
Merve_bulut_55 asina123 bence makinani 90 derecede kazan temizleme yap bos calissin birde oyle dene . Bende yumos konsantre kullaniyorm mavi olandan mis gibi kokuyor birde çamasirlar bittigi anda asarsan daha iyi olur bekleyince tuhaf kokuyor
Ergvn asina123 mavi olanı alın kesinlikle. Ve internetten mi alıyorusnuz bilmiyorum ama bi kere istedim sahte ürün yolluyorlar . Marketten mavi olanı tavsiye ederim çok iyi 👌
asina123 Seda5892 yarım kapak yeterli yazıyor üstünde ama 1 kapak koyuyorum siz ne kadar koyuyorsunuz
aysenurtc asina123 ben 2 kapaktan az koymuyorum bir de kuruyunca bekletmem katlayıp kaldırıyorum öyle kalınca kokusu uçuyor
asina123 Merve_bulut_55 evet kazan temizleme modu vardı yapayım onu birde çamaşırları evin içinde mi kuruyorsun balkonda mı