Amorfati23 Cscn aylarca süründük sağolsun tahlil istemeden teşhis koydu süleyman hocaya muayene için gittim söylediklerini yaptım diğer ay bebiş müjdesi aldık şükür 😍
Cscn Amorfati23 anladım benimde bir kere korkuttu aslında sonra başka hastaneye gidip baktırdım bir şey çıkmadı anlık bir durum olmuş bakalım daha başlangıçtayım deniyorum
Kumsallina95 Cscn aynen öyle canım fiyatlar malesef arttı bende 29 unda gidecem artık sona yakınım benim sezeryan zaten belli sağlıkla gelsin bebişin kaç haftaliksin ?
Kumsallina95 Amorfati23 şansın varsa yap canım vala arada 200 TL oynuyor benim bildiğim 🤣🤣 benim ikinci sezeryan 🤣 kaç haftaliksin benim az kaldı ,🤣🤦🏽♀️🤰
Cscn Kumsallina95 7+5 haftalığım daha ay olarak saymaya geçemedik nasipse gelişiriz ilk gebeliğim bir de :)
sunaolmez Kumsallina95 yok normal doğumla arasında 1000 TL den fazla fark var her hastanede böyle yani
sunaolmez Acaba doğum deneyimi olan varmı o hastanede ilgililermi fiyattan çok benim için bunlar önemli
Kumsallina95 sunaolmez ben 7 sene önce ilk sezeryanimi oldum canım ilgililer doktorum yine Ertan beydi zaten yine aynı şekilde ilgililer ben memnun kaldım yani
Amorfati23 sunaolmez arkadaşlarım doğum yaptı hepsini orda doğurttuk ama süleyman hocada 😂😂 odaları beğenmedik ama doktorum sakinleştirmesi yaklaşımı falan çok iyi dediler..
Kumsallina95 Cscn oh daha yolun başı sağlıkla gelsin minik kuş 🤣 ben dün gibiydi sanki gebeliğimi öğrendim oldum 31. Hafta hala şoktayım ve ikinci gebeliğim 😳🤰
Kumsallina95 Amorfati23 hadi az kalmış diyelim yolu yariladin 30 da spora başlarsın bol squat bol hurma ve yürüyüşle normal yaparsın 🤣
sunaolmez Kumsallina95 peki doktorun giriyor degilmi doğuma o an acilde hangi doktor varsa gelmiyo yani birebir doktorun giriyo
sunaolmez Amorfati23 Ay zaten yeni değiştim doktorumu gelişim de esen çağdaş vardı ona gidiyodum şimdi yeni geçtim buraya memnun kaldım esen hanımdan sonra bilemedim şimdi bidaha değiştirme fikrini 1. Ay önce sorsaydim da önerseydin kız keşke 😂
Amorfati23 Kumsallina95 ayy yarıladın diyon daha yolun başı yaa 😢 zaman su gibi aksın inşallah 🤲 aynen spora 30dan sonra başlıcam şuan 5bin adıma başladık detaylı ultrasondan sonra da yüzmeye başlıcaz sağlıkla bakalım 💞
sunaolmez Amorfati23 Ya 😂😂bende 20.haftadim tam bugün daha çok var nasıl dayanicaz cinsiyet isim ne olucak peki
Amorfati23 sunaolmez kıızz arkadaşım gelişim de hemşire o da Süleyman’a geçti o doktordan memnun değildi 😂😂