Cscn sunaolmez Melekkiz_1 Kaç haftalıksınız sizler hangi doktor bir de :) aynı yer olunca sormak istedim 😄
Amorfati23 Melekkiz_1 en son arkadaşım doğum yaptı 2.500 verdi ama Ocaktan sonra fiyatlar değişecek demişlerdi
Kumsallina95 Melekkiz_1 canım dün hastaneyi arayıp fiyatı öğrendim benimde doktorum Ertan aydın muayene 200 TL olmuş sezeryan doğum 4100 TL olmuş bu şekilde 💫
Kumsallina95 Cscn sezeryan fiyatını ve muayene ucretini öğrendim canım 200 TL muayene 4100 TL sezeryan
sunaolmez Ben şuan tam 140 günlük yarısını bitirdim detaylı ultrason giricem 10 gün sonra gidince sorayım doktor önce esen çağdaş tı gelişim Hastanesi’nde ama memnun kalmadım değiştirdim palmiyede Emine hanım var tesettürlü çok ilgileniyo ona gidiyorum
Cscn Amorfati23 öyle diyorlar ama Emine hanımda işinde çok iyiymiş benim öncesini de bildiği için bırakmak istemedim yoksa Süleyman diyorduk eşimle. Memnun kaldık bakalım doktorumuzdan.
Amorfati23 Detaylı ultrason 250ydi yılbaşı sonrası o da değişecek demişlerdi benim randevum şubatta 🤷♀️
sunaolmez Valla bilmiyorum Amorfati23 ya öylemi olsun bişey olmaz önemli olan doğum ücreti gidip öğrenince yazarım buraya
sunaolmez Amorfati23 senden tarama testi isterler ben yapmadım ama yapsam iyi olurdu ama detaylı ultrason da aynı şey
Amorfati23 Cscn inşallah sizin için iyi olur ama benim için değil…hakkına girmek istemiyorum kadının ama Allah’a havale ettim süleyman hocayla devam ettim çok şükür diyorum 🤲
Amorfati23 sunaolmez tarama testini yaptık 90tlydi 😉 detaylı kaldı bakalım hayırlısı 🤲 3lü taramaya gerek yok dedi süleyman hoca 2li çok daha detaylı dedi…
Amorfati23 Cscn aylarca süründük sağolsun tahlil istemeden teşhis koydu süleyman hocaya muayene için gittim söylediklerini yaptım diğer ay bebiş müjdesi aldık şükür 😍