Amorfati23 Kumsallina95 ayy yarıladın diyon daha yolun başı yaa 😢 zaman su gibi aksın inşallah 🤲 aynen spora 30dan sonra başlıcam şuan 5bin adıma başladık detaylı ultrasondan sonra da yüzmeye başlıcaz sağlıkla bakalım 💞
Kumsallina95 Amorfati23 kız ben daha dün gibi gebeliğimi öğrendiğimi hatırlıyorum diğer ay bebek doğuyor 🤣😳 az kaldı sende hafta neki hemen geçiyor
sunaolmez Amorfati23 yüzme yeri varmı buralarda gidebileceğimiz bende istiyorum eform spor merkezi dışında havuzlu biyer vsrmi
sunaolmez Amorfati23 Ya 😂😂bende 20.haftadim tam bugün daha çok var nasıl dayanicaz cinsiyet isim ne olucak peki
Amorfati23 sunaolmez kıızz arkadaşım gelişim de hemşire o da Süleyman’a geçti o doktordan memnun değildi 😂😂
sunaolmez Amorfati23 deme kız napıcam şimdi ben neyse detayliya girelim sonra değişiyim önemli olan doğum anı
rukigokhann Bende Ertan beye gidiyorum 29+1 olduk . Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştık muayene de sadece 15 tl ödüyorum. Doktorumda da memnunum
rukigokhann sunaolmez Amorfati23 Kumsallina95 hamile kalmadan bir yıl önce yapılması gerek karşılaması içim öyle biliyorum biz evlenir evlenmez eşim yaptırmıştı. Yıllık 1500 dü sanırım.