Halime0638 NuranAhmet yok yarın hazirlicam hersey hazir ama takımı koymak için kilitli poset alcam sadece cantaya koymak kaldı
Cokistersengelerbence NuranAhmet ben çalıştığım için erkenden halledebilir demiştim. İyi ki de öyle yapmışım. Çünkü gittikçe ağırlaşıyoruz ve cidden zor. Şimdi sadece almış olduğum nevresim ve yatak kılıflarının yıkanması kaldı. Onlar da haftasonuna artık 💃
milayerli NuranAhmet ben çoktan hazırladım 1,5 yaşında kızım var fırsatım olmayacağı icin önceden bitsin istedim
SusamTanecigi Zberna şafak 41 ama sezeryan 38. Hafta dedi oda ilk haftaya geliyor ama hayırlısı bakalım zaman artık daha yavaş geçiyor gibi
Zberna Yalcnnaysgll benimde hiç miğde yanmam yok ya 🙂 bebek saçlı olursa yanma olur derler genelde benim kız kel galiba 🙂
ftmnr_drgt Zberna Program 57 veriyor ultrason 26 şubat gösteriyor öyle olunca 54 oluyor , normal doğum düşünüyorum zamanını bekliyoruz minigimizin🌸
NuranAhmet ftmnr_drgt ultrason da ne zaman Doğum olacağını görüyorlar mi. Benim de son 52 günüm uygulamaya göre ama doktor Doğumla ilgili bi şey demedi. 10 gün sonra tekrar kontrolüm var acaba söyler mi.
Hazelhazel nur97 benim şubat İlk haftası gibi dedi Dr ama bakalım hayırlısı olsun karar verdinmi nerede olacak varmi aklında bir yer
nur97 Hazelhazel medipol jinemed ve derindere arasındayım derindere kendi doktorumdan dolayı bir orayla anlasmalıymıs malesef yoksa hic degismeyi düsünmüyordum siz nerede yapacaksınız