nur97 Hazelhazel hayır çünkü son anda dr değiştirmeye karar verdim ve hala nerede doğuracağım belli değil😪 sen nerede doğuracaksın ve ne zaman dedi artık netleştirmem gerek ama kafam çok karışık
Hazelhazel nur97 benim şubat İlk haftası gibi dedi Dr ama bakalım hayırlısı olsun karar verdinmi nerede olacak varmi aklında bir yer
Zberna Yalcnnaysgll benimde hiç miğde yanmam yok ya 🙂 bebek saçlı olursa yanma olur derler genelde benim kız kel galiba 🙂
milayerli NuranAhmet ben çoktan hazırladım 1,5 yaşında kızım var fırsatım olmayacağı icin önceden bitsin istedim
seddkilic05 NuranAhmet ay ben çantayı bile yeni sipariş verdim bende sizin gibi hep erken diye erteliyorum
Halime0638 NuranAhmet yok yarın hazirlicam hersey hazir ama takımı koymak için kilitli poset alcam sadece cantaya koymak kaldı
NuranAhmet Cokistersengelerbence helal olsun valla 😂 ben hep erken diyip erteliyorum yıkamadım bile daha
Cokistersengelerbence NuranAhmet ben çalıştığım için erkenden halledebilir demiştim. İyi ki de öyle yapmışım. Çünkü gittikçe ağırlaşıyoruz ve cidden zor. Şimdi sadece almış olduğum nevresim ve yatak kılıflarının yıkanması kaldı. Onlar da haftasonuna artık 💃