unkowngirl RumeysaNur34 Annelik duygusunu böyle elde ediyoruz demek ki… Bebeklerimiz için fedakarlıklar yaparak 👶🏼❤️
RumeysaNur34 unkowngirl boşuna serilmemiş ayaklarımızın altına cennet Rabbim hakedenlerden eylesin canım ❣️🤲🤲
irem16 unkowngirl 34+4ten sesleniyorum 😂😂😂 uyuyamıyorum vajinaya baskı var yanma ve iğne batar gibi ,mide yanması ,bulantı , karın ağrısı, bel-sırt ağrısı , sık sık tuvalete çıkma 🙈 sık acıkma ohoooo ne ararsan var 😂😂😂 seç beğen al 😂
unkowngirl irem16 💁🏼♀️Yazdığınızı okuduktan sonra kendimi “sen herşeyin üstesinden gelebilirsin” diye motive etmeye çalıştım ama gözüm korkmadı değil 🥲😂
unkowngirl irem16 Doğumdan, sancıyı bir kereliğine çekeceğim için pek korkmuyorum, ama mide yanması, mide bulantısı, kasık ağrıları vs bunlar haftalarca/aylarca sürebiliyor.. Sürekli yaşandığı için gözümü korkutuyor açıkçası :)
Mucizem_211 unkowngirl acilde ne dediler bende 27+6 haftalık hamileyim karnımın içi hep ağrıyor gidiyorum normal diyor doktor ama bu kadar fazla neden ağırır size acilde sebebini söylediler mi
ElfErk unkowngirl ayy çok korkuyorum 5 gu sonra giriyorum 3.trimstra ama şimdiden kramplarım artti, hiç kipirdamadan yatmaya çalışıyorum🙋♀️
Lulikli unkowngirl yarın tam 30. Haftam. Gece bi anca bacak ağrısı çıktı. Uyuyamadım ağrıdan. İnşallah geçer çok kötü bi şey 🤦🏼♀️