unkowngirl Güncelleme: 29+3 şiddetli mide yanmaları, gece dönerken ve sabahları karın ağrıları başladı..
SekerAnne unkowngirl mantarım tekrar karşıladı beni , mide yanmaları ve bulantıları , sol tarafımda ağrı , uykusuzluk 30+4 olduk
unkowngirl Güncelleme: 35+1 bir haftadır sürekli açım. Tıka basa yedikten 10dk sonra yeniden acıkıyorum. Canım sürekli pasta/tatlı istiyor. Son aylarındaki gebelerden duymuştum bunları bende yaşıyorum :)
Hkrcy unkowngirl şimdi de ben başlığı ilk açtığınız haftalardayım 28+0 😄 gebeliğimin başından beri tatlı yemelerim arttı ki normalde pek aramam. Gebelik şekeri de çıkmadı. 28.haftadayım hala ve daha fazla tatlı yiyesim var 🤦♀️ Ye tatlıyı çıkar hakkıyı tezi de tam bir saçmalık, alakası bile yok kızım olacak nasipse 😂
elifaliunaldi unkowngirl 33+5 yemegi yiyoruz , masayı topluyorum bulaşık filan, içeri bir geçiyorum eşime ne yesek diyorum, adam şok oluyor , yatarken midem kaziniyor.. çok yiyorummm
unkowngirl Hkrcy Evet, büyük bir yalan cinsiyet hurafeleri. Bende hamileliğimin başlarında tatlı aşerdim 🤤 ve kızım olmak üzere inşâAllah 😍
unkowngirl guler0135 İyi yapıyorsunuz, doktorum da böyle yapmamı önerdi zararı yokmuş ama günlük ped olması gerekliymiş