Aysegulaman02 unkowngirl mide bulantısı bi bende oluyor sanmıştım :( ilk trimesterden sonra rahatlamıştım ama yine başladı şaka gibi
unkowngirl Aysegulaman02 Evet, ilk trimesterin başındaki gibi.. yemeklerin sonuna yaklaştığımda öğürmelerim yeniden başladı 🥲
Deletedmom_33 unkowngirl Erken uyanınca bulantı, sağ böbrekte genişleme ve TSH yüksekliği oldu bende şu an 32+4 üz
Aysee_35 unkowngirl şuan 32.haftadayım ama 28 haftalıkken başlıyor daha çok karın sertleşmesi, yavaştan bel agrıları, mide yanmaları, akıntı artışı,
unkowngirl Aysee_35 😲Allah kolaylık versin bize.. Mide yanmaları için soğuk süt içebilirsiniz kızlar. İyi geliyor 🤰🏼
Durununannesi46 unkowngirl 28+2 bugün mide yanmam oldu çok kötü 😞 ara ara oluyordu soğuk süt içiyordum havuç yiyordum geçiyordu ama bugün naptıysam geçmedi 😞 bide bebeğin hareketini bugün vajinamın içinde hissediyorum sanki öyle aşağı vuruyor kasıklarım ağrıyor akşamdan beri. Bide covid 13.günüm çok kötü sarsıldım şu 10 günde😞
unkowngirl Durununannesi46 Soğuk yoğurt yemeyi deneyin ya da mide yanmasını önleyecek yeni alternatifler arayabilirsiniz..
Tubmavi unkowngirl alakasız başka şey sorcam bilenler söyleyebilir mi ben 90. Günden sonda 2. Trimester başlıyor sanıyordum 97 günlük oldu hala 1. Trimester görünüyor doğru mu ne zaman 2. Oluyor ?
Linakent unkowngirl Kesinlikle geceleri uyumayan bir bebeğe sahibim kızlar sabah 6 7 olana kadar yatakta dönüyoruz deli gibi sağa sola dönerken biraz zorlanıyorum kasık ağrım son bir haftadır biraz daha arttı mide yanması bel ve sırt ağrısı yaşıyorum sürekli artı olarak duygularım o kadar hızlı değişiyor ki ben bile yetişemiyorum birde günde kaç kere çişe gidiyorum bilmiyorum en yakın arkadaşım tuvalet oldu 😅 28+6 🙏💐
unkowngirl Linakent Bugün bende uyuyamıyorum. 23.30’dan beri yataktayım. Uykusuzluktan çatlıyorum ama uyumak mümkün değil🙅🏼♀️
Linakent unkowngirl hahahahaha bizim kızda maşallah çok hareketli uyutmuyor asla sabah oluyor ben oluyorum uykusuzluktan gözüm seğiriyor ama imkanı yok uyuyamıyorum Allah yardım etsin bize 😅🤷🏼♀️
Linakent unkowngirl kuzum denemediğim şey kalmadı elma salatalık yoğurt neler neler yedim reflüden dolayı işe yaramıyor maalesef
Filiko unkowngirl ya benimde gecelerı sureklı toplanıyor bebegım karnında tas gibi oluyor sancıya uyanıyrm gecıyor sonra uyuyamıyorum uyusam kalkıyrm normal mi bu ya 4 5 gundur boyle
RumeysaNur34 unkowngirl mide bulantısı hiç geçmedi bende artık alışmıştım ona ama uykusuzluk baş ağrısı kasık ağrıları perişan etti 🤦♀️
unkowngirl RumeysaNur34 Annelik duygusunu böyle elde ediyoruz demek ki… Bebeklerimiz için fedakarlıklar yaparak 👶🏼❤️