Lenamiran Seydadilek26 40 hafta olduk doğuma 0 gün kaldı diyor ama gelen giden yok artık hayırlısı ile gelsin diye dua ediyorum 🤗🤗🤲🤲🥰🥰
Leylaemrullah Seydadilek26 teşekkür ederim kuzum hepimizin yüzü gülsün sağ saglim alalım yavrularımızı inşallah 🥰🙏🙏
Lenamiran Seydadilek26 Aminnn inşallah ama daha niyeti yok doktorum 41 yada 42yi bile göre biliriz diyor
26ggd Seydadilek26 aynen gelmiyorlar haftasi bitince bişey olur farkına varamam korkusu oluyor inşallah hepimiz sağ salim kavuşuruz 🤲🤰🤰❤️
alpinannesiiii Son 8 ara sıra bel ağrılarım oluyor cok şiddetli degil düzensiz şekilde geliyor tamam diyorum geliyor artık yavaştan başladı ama yok içim sıkıldı iyice ☹️
Fatma_kalkan Elifinannesi_ aynısı cumartesi oldu gittm doktora açılma yok nst ye girdm sancılarım çıktı amabeklmedeyiz
Elifinannesi_ Seydadilek26 ben onu yaptığımdan beri kıvranıyorum ya yapmaya devam ediyorum ama doğum başlatacak kadar sancım olmuyor 🤯 şuan bile ayaktayız sancıdan kıvranıyorum regl sancısı çekiyorum…
Fatma_kalkan Seydadilek26 kesinliklee bugün doktora randevum var bakalım nedicek açılma sancı hiçbişy yoktu olsada zaten açılmn yokmş Cumartesi acile gittiğimde söyledii sancımdan dolayı gittm ama tık yok