Elifinannesi_ Seydadilek26 ben onu yaptığımdan beri kıvranıyorum ya yapmaya devam ediyorum ama doğum başlatacak kadar sancım olmuyor 🤯 şuan bile ayaktayız sancıdan kıvranıyorum regl sancısı çekiyorum…
Seydadilek26 Elifinannesi_ bende yapıyorum ama tık yok bende de 30. Haftadan beri çektiğim ağrıları çekmeye devam ediyorum dün gece çok sancım vardı gittik ilk 20 dk çok güzeldi sancılarım sonra gitti açıklık vs olmayinca geri döndük 🤷🏻♀️
Elifinannesi_ Seydadilek26 benimde açılmam ilerlemiyor 2 cm de kaldık 🥺 ay ne olacak bu halimiz ya böyle
Fundabshn Seydadilek26 40+4 bugün suni sancı ile doğumu başlatacağız dualarınızı eksik etmeyin kızlar rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻💐
Seydadilek26 Fundabshn rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah sağlıcakla kavus bebisine bize de bol bol dua et bizde kavusalim artık 🥰🙏
Fundabshn Seydadilek26 Allah razı olsun canım benim inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza tüm hamile anneler hepiniz dualarımdasınız rabbim kurtarsın 🤲🏻💞
Btl_57 26ggd Aynıyız bizimkide gelmiyor. Acaba gelmesi için egzersiz falan yapiyormusun.Yada ne yapmamız lazım gelmesi için bilgisi olan yazabilir mi acaba
Seydadilek26 Btl_57 Activating labor YouTube de ilk çıkan canım birde sen dene genelde deneyenler hemen doguruyormus ama bende tik tok
Fatma_kalkan Elifinannesi_ aynısı cumartesi oldu gittm doktora açılma yok nst ye girdm sancılarım çıktı amabeklmedeyiz
Fatma_kalkan Seydadilek26 kesinliklee bugün doktora randevum var bakalım nedicek açılma sancı hiçbişy yoktu olsada zaten açılmn yokmş Cumartesi acile gittiğimde söyledii sancımdan dolayı gittm ama tık yok