• Doğum
  • sezeryan sonrası göbeği düz olan yok mu

TospikAnne Aynen öyle 🤣 Hayatı boyunca hiç kilolu bir dönemim olmamıştır ve suan önümde koca bir göbekle yasıyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun🤣👶🏻 Sağlıkla gelsinler de bi de Annelerini daha çok sevsinler, günde en fazla 3 saat gördükleri babalarını değil🙈🙈🤣
    TospikAnne ya medikal yada anadolu da 😂
    Medikalın fiyatlar uçtu hiç 3000 veresim yok oraya
      ZeynepKeke Benim çok az göbeğim kaldı. İlla ki ameliyat yarası agrı vr uyuşukluk oluyor bide yürümen gerekecek ama korkma ben 3. Gğn evşn içinde rahat rahat yürüyordum sofrayı hazırlamaya bile yardım ettim o derece :)
        Zhrnc yok canım 3000 mi? Ben daha 2 ay önce sordum 2.500 dedi fatma kaya için. Acaba doların harareti doğuma da mı vurdu naptı? Bir papaz yüzğnden geldiğimiz duruma bak
          ZeynepKeke benim arkadaşım 2 hafta sonra aynı eski halindeydi sanıyorum toplam aldığı kiloyla da ilgili
          TospikAnne valla bilemiyorum artık o papazı napsak
          Ama bi arkadaş dedi fiyatlar yükselecek diye
          Bende son dakika golü yememek için anadolu ya gidicem yarın bi doktoru tavsiye ettiler 😕
            TospikAnne herkes de her şeyi çok biliyor nasıl sinir oluyorum böyle dangoz konuşanlara.ben 23 hafta oldum toplamda 3 kilo aldım arkadaşım var benle bir o 10 kilo filan aldı ağzımı açıp yorum yapmam.
              Zhrnc ya anadolu hastanesi çok pis bir hastane. Ben steril konusunda pek iyi çalıştıklarını düşünmüyorum doktor ne kadar mükemmel olursa olsun. Ben ürolojiye gidiyorum orda da. Tiksiniyorum hastaneden. Hem medikalden sonra tercih edeceğini pek zannetmiyorum.
                TospikAnne ciddi mi ya valla öyle olursa eğer benim koca asla sokmaz beni o hastaneye
                ZZaten zor ikna ettim muayeneye
                  Gizce sadece kilo olsa bildikleri şey. Ya dün görümceme gittim evde 15-20 kişi vardık kalabalık. Bende dizimi ütü yaparken yaktım. Hiç abartmıyorum 20 tane insan o yanık için farklı farklı şey söyledi 😂 biri diyor buz tut biri diyor sar biri hava almalı sarma biri diyor zeytinyağı sür. Biri başka birşey 😂😂😂 onlara kalsak abboooo yani. Bak benimde tam dtersi bir arkadaşım var 7 aylık hamile o da. Resimlerine bakıyorum vallahi 3 aylık 4 aylık hamile gibi duruyor. Birde kendime bakıyorum 8 aylığım ama görsen 18 aylık gibi çok kilo aldım 😂
                    ZeynepKeke ilk doğumumda geç indi ama sonrasında hiç kalmadı sıfır oldu. Şimdi ikinciyi Doğum yapalı bir ay olmadı ilkine göre çok hızlı indi ama biraz var o da daha iniyor. Dokununca biraz acıyor tam daha düzelmedi ama merak etme gidiyor . İlk hafta biraz zorluyor sonra daha iyi oluyorsun en azından evini idare ediyorsun. Ama karnının hassaslığı 40 ın çıkana kadar sürüyor tabi bunlar kişiye göre değişir
                    ZeynepKeke her şey hakkında da bir fikirleri olmasa şaşarım iyi dileklerle bulunmaları gerekirken neden böyle davranır ki insanlar. Destek olmak gerek
                      Zhrnc yani bir git bak tabi. Anadolu hastanesi benim gördüğüm özel hastaneler gibi değil. Bu benim görüşğm. Ya birde kontrollerini baştan sonra bir doktor yapmış seni herşeyini biliyor. Yola onla çıkmışsın. Bence yolun sonunu başka bir doktorla tamamlamak çok yanlış. Bazen diyorsun parasına tükürim. Napalım :(
                      ZeynepKeke hemen dümdüz olmaz çünkü rahim hemen küçülmüyor. O doğumdan sonra ki karın aslında rahim dir. Rahim hızlı toparlarsa hızlı küçülür.