• Doğum
  • sezeryan sonrası göbeği düz olan yok mu

ZeynepKeke hemen dümdüz olmaz çünkü rahim hemen küçülmüyor. O doğumdan sonra ki karın aslında rahim dir. Rahim hızlı toparlarsa hızlı küçülür.
TospikAnne ayy işte en sevmediğim şeyler herkes bir yorum yapçak yani😂😂 aman bırak allah aşkına ya sağlık açısından bir sorunun yoksa,diabet falan çıkmadıysa kilo verilir her türlü yeter ki iste🤗 hııı de geç onlara ☺️
    Aynen ya. Annenin en çok ihtiyacı olanı vermek gerekirken. Üstelik bunları diyenlerde genelde hep anne olanlar. Ama ben her zaman derim insan empati yapabilmeli. Olmuyorsa olmuyor işte kafana bile takma🙄 ben öle insanlardan uzak duruyorum hiç birini duymam.dinlemem. en iyi tavsiyem sana sende öle yap çok rahatlarsin😂😂 bebeğine iyi bak ❤
    Gizce öyle yaptım zaten 😂😂 birde şey muhabbeti var. Eskiden doktor yoktu evde doğuruyorduk 😂😂😂 ben 3 çocuk büyüttüm 5 torun baktım 😂😂😂 en iyi ben bilirim
      TospikAnne napalım biz de varlık içinde yokluk mu çektirelim evde mi doğuralım.ayy yazık onlara benöyle diyenlere şimdi ne zaman kendimi kötü hissetsem doktorumu arayabiliyorum,internetten benim gibi hamile olan arkadaşlarıma danışabiliyorym kıyamam siz doğurmaya gittiniz dimi bir tek diyorum susuyorlar😂😂 ben önceleri 2 haftada bir doktora gittim şimdi ayda 1 asıl biz daha çok biliyoruz hıh😂
      ZeynepKeke merhaba Can'ım ben doğumdan iki hafta sonra hamilelik boyunca aldığım tüm kiloları verdim. Hatta 5 kilo daha bile gitti. 63 le hamile kalmıştım. 58 E indim. Karnım eskisi gibi. Doğumdan sorma ilk iki gün Ağrı'larım oldu. Üçüncü gün hastahanemden doğum yapmamış gibi rahat bir şekilde çıktım.
        ZeynepKeke hiç sıkma canını 🤗 Dünyanın en güzel şeyine kavuşacaksın. İlk Zaman'lar onunla ilgilenmekten kendine bakıp der edecek vaktim olmayaÇak. Bol bol çp kokla kuzunu diğer herşey Zaman'la düzeliyor ❤️❤️❤️
        ZeynepKeke valla yalan diyemem canım ben ilk spinal oldum onda uyuşukluk geçerken ağrım oldu hastanede iğne falan yaptılar iki gün oldu diğer ikisini genel oldum hiç ağrım olmadı ilk gün sadece adet sancısı gibi oldu biraz okadar
        ZeynepKeke Canım bence o vücut yapısıyla alakalı bişey. Kuzenim 40 yaşında 2 çocuğu var ikisi de sezeryan ama 50 kg sıfır göbek 🙄 ama her zaman zayıftı ☺️
        11 gün sonra
        ZeynepKeke ben 5 gunde eski kiloma döndum, gobegim de ayva gobegi denilecek kadar kaldi simdilik 20 gun oldu dogum yapali... agri sanci tamamen 10 gunde falan gecti ama ameliyattan iki uc gun sonrasinda sanki tirnagini cok dipten kesmissin kadar bi agrim vardi ✌️