Asliiiii Bu sancı nasıl oluyo tam olarak benim kasıklarımda da cok agrı oluyo, neye benziyo bi bilsem
Nehirrr Asliiiii canım sancı bele çok kötü ağrı oluyor hareket kısıtlıyor nefesini kesiyor belin kırılıyor gibi ☺️☺️
Nehirrr Deletedmom397 kasılma gelecek güçlü sancıların habercisi canım 😊 5 dakikada bire düşür ama hemen gitme bir iki saat evde çek canım benim sancım 11 de beş dakikada bire düştü 1 de hastaneye gittim 11,30 da doğurdum canım 😍😍😍😍
Nehirrr Asliiiii doğum öyle birden olmuyor canım yanlız yakalanmak diye bişey yok sancıları takip et sen 🤗🤗
Asliiiii Deletedmom397 gündüz neyse bi şekilde de gece eşim calısıyo bu ay 😰 hem tek basıma hem hazırlıksız yakalanırım diye korkuyorum
Merveozcelikcckl Deletedmom397 canım nişanını tarif eder misin benimde geldi sanırım tam emin değilim 36 haftalık hamileyim
Merrcimek Deletedmom397 sabitlenmiş post var bak oradakileri uygula 😁 Sağlıkla kavuş bebeğine inşallah 💕
Gencanne01 Deletedmom397 sancını kasılmanı takıp et 5 dk bire düşünce hastaneye gıt suyun gelırsede git . Ayyy darısı bana 37+3 vala dayanacak gücüm kalmadı Allah yardımcın olsun canım
Nehirrr Asliiiii canım zordu ama doğum bitince bitiyor acı gerçekten sancı süresi zor bide doğru ıkınmak önemli bağırmadan çeneni göğsüne daya uzun ıkın kolay olur böyle 🤗🤗