Merveozcelikcckl Deletedmom397 canım nişanını tarif eder misin benimde geldi sanırım tam emin değilim 36 haftalık hamileyim
Nehirrr Asliiiii canım zordu ama doğum bitince bitiyor acı gerçekten sancı süresi zor bide doğru ıkınmak önemli bağırmadan çeneni göğsüne daya uzun ıkın kolay olur böyle 🤗🤗
Merylu Deletedmom397 benim nişanım geldiği günün gecesi dogum yaptım sabah saatlerinde gelmişti aksama dogru sancı başlamıştı ve gecesinde doğum gerçekleşmişti hayırlısıyla al bebegini bi sancıda inşallah🙏🏻❤️
Aysenurtsr Nehirrr Benim de ayni sekilde dayanabildigin kadar dayan dedi doktorum, ama popo uzerine oturma demissiniz, hic mi oturmucaz nasil olcak 😂 az yuruyorum egiliyorum kalkiyorum sonra oturuyorum.
Nehirrr Aysenurtsr ahahhahaha 😂😂😂 Allah bi avazda kurtarsın inşallah herşeyin başı sabır sabredin sonunda hiç bişey olmamış gibi oluyor. Bebek herşeyi unutturuyo😊
Aysenurtsr Nehirrr artik gelsin istiyorum ama sabir beklicez 🙈 amin insallah, saglikla buyutun sizde 🤗
bktunl_58 Deletedmom397 Nişanınız geldikten kaç gün veya kaç hafta sonra doğum yaptınız hastaneye gittiniz mi evde mi beklediniz ?