Hdamla Merylu o kadar güzel anlatmışsınız ki... 😇 22+6 haftalık oldum gün geçtikçe korkum artıyordu özellikle normal Doğumla ilgili. İçimi ferahlattınız 😊 Rabbim anneli babalı büyütsün inşallah 😍
Merylu Hdamla teşekkür ederim kuzum hiç korkma bende korkuyordum özellikle insanların daha sen çok çekersin ilk doğum çok zor diye laflarından gına gelmişti hiçte öyle degilmiş tabi zor kolay degil ama hiç abarttıkları gibi de olmadı allah kolaylık veriyor hayırlısıyla al inşallah bebegini kucagına ❤️🙏🏻☺️
egm Merylu Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olsun inşallah.Bizlere de evladımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍
Merylu egm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için allah inşallah bi sancıda kurtulmayı nasip etsin ❤️🙏🏻☺️
Ayseakyl Merylu ayy inşallah bizimde seninki gibi kolaycacik olur sağlıkla büyüt bebeğini Allah analı babalı büyütsün 😊
Deryaonursahan @Merylu Amin canım Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin.Bi nebze olsa da rahatlattın çok teşekkür ederim. 🤗
Tugba20 Merylu ayy ne güzel anlatmışsınız yaa herkes öyle bi anlatıyo ki sen bi doğur da sonra görüşürüz bak şöyle böyle ödüm kopuyodu ama bu yazıdan sonra özgüven geldi allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah 😍❤😘💕
Merylu Tugba20 banada öyle neler neler dediler herkezin dogumu bir degil bebegide bir degil onlar sıkıntı yaşadı diye bizde yaşayacak degiliz hiç takma vala ❤️☺️
Nursultan Merylu resmen okurken sanki o anları kendim yaşıyor gibi duygulandım sizin adınıza çok sevindim darısı benle birlikte diğer tüm anne adaylarına olsun inşallah allah anneli babalı büyütsün hayırlı uğurlu olsun ❤
Fatimaylmz Merylu yaa ne güzel bir hikaye Allah analı babalı büyütsün canım darısı başımıza inşallah bizmkii de böyle kolay olur
Minikmucizemibeklerken Merylu ayy allh analı babalı büyütsün darısı başıma inşallah normal Doğum sağlıklı olanı bir yüzden çok istiyorum ama korkuyorum bende açıkçası . İşimi rahatlattın 🙏🏻
Merylu Minikmucizemibeklerken çok teşekkür ederim ☺️ korkma kuzum allah kolaylık veriyor bol dua et 🙏🏻❤️
Merylu Sudaba allah razı olsun canım belli bi haftadan sonra doktor çatı muayenesi yapıyor o zaman söylüyor normal yapabilirsin veya yapamazsın diye ❤️
Mervclk Merylu Allah anali babali büyütsün benim dogumum da aynı bu şekilde oldu hastaneye zor yetiştik 8 cm açıklıkla 1 saatte doğum yaptım beklediğimden kolay oldu😊
Merylu Mervclk sagol kuzum teşekkür ederim allahın işi işte benim son iki saat sancım baya şiddetliydi ama dayanılmıycak gibi degildi şimdi hepsini unuttum bile hayal gibi geldi geçti ❤️🙏🏻☺️
GokceGenc Merylu bebişiniz hayrlı olsn allah analı babalı buyutsun inşallah canım bnde normal istiyorum ama normal epıdural istiyorum bakalım hayrlısı olsun artık.. ne kdr guzel sizinki rahat bi dogum olmuş maşallah inşallah bizlerinde öle olur bende oğluşumu hayrlısıyla kucagıma alırım 😘
Merylu GokceGenc sagol kuzum bende epidural istiyordum ama açılmam çok oldugu için epidural sınırını geçmişim eger anestezi alsaydım daha rahat bi dogum olurdu ❤️
sevsonsuza Merylu o suni sanci yi tadanlardanim hic kolay degildi allah anali babali buyutsun saglikli olsun insallah darisi bana 81gunum kaldi
Merylu sevsonsuza allah razı olsun kuzum bide sancıyı yatarak karşılamak çok zor ben sancı gelince odadan odaya yürüyordum evin içinde dört dönüyordum benimde son saatler baya şiddetliydi allah herkeze bi kolaylık veriyor 🙏🏻❤️☺️
YeimelikUysal Merylu Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 🙏 ne kadar güzel anlatmışsın ☺️ bende 36+3 günlük hamileyim ve ilk çocuğum normal doğum olacak inşallah doğumdan yana hiç bir korkum yok herkesin yapısı farklıdır ama senin hikayeni okuyunca daha da bi cesaret geldi bana inşallah senin gibi rahat bi Doğum yaparım.
Merylu YeimelikUysal allah razı olsun canım inşallah hayırlısıyla al bebegini kucağına bol dua et allah o an öyle bi sabır veriyor ki gelip geçiyor hepsi 🙏🏻☺️❤️
YeimelikUysal Seym34 bol bol hurma ye suni rahim daha rahat açılıyor suni sancıya gerek kalmıyor. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😊
GlerSelukErkenez Bisey soru cam ya hani yırtılma falan oluyor diyorsunuz ya çok acimiyormu o an y ada doktor uyusturuyormu 😑😒
Merylu GlerSelukErkenez hissetmedim öyle birsey çünkü doktor igne vuruyor o bölge uyuşuk oluyor ama dokunuşları hissediyorsunuz ama acı hissetmiyorsunuz ❤️
gamzeakgoz Merylu Ya ben 38.haftamdayım benim de normal görünüyor ama bilmiyorum galiba siz özele gittiniz doktor ilgisi bu kadar cok olduguna göre ben devlette dogum yapacagım sanırım fazla ilgi olmaz catı muayenesini her doktor yapıyor mu merak ettim de
Merylu gamzeakgoz ben özelde doğum yaptım devlet hastahanesinde nasıl oluyor bilmiyorum ebeler çatı muayenesi yapıyor diye duymuştum ama degişkenlik gösterebilir belkide doktorunuzda yapabilir birde bazı hastahanelerde sancın gelene kadar da altdan muayene yapmıyorlarmış böyle birsey duymuştum istersen doktoruna bi sor ❤️
Aysgulaknc Merylu hayırlı olsun canım bende sonta takilmasindan çok korkuyorum acı veriyomu takılıp çıkarırken
Merylu Aysgulaknc yok acı olmadı sadece ilk girişte bi yanma hissettim ama çıkartırken hiç birsey olmuyor❤️