Merylu Kubraozdemirr bende hep erken doğurcak gibiyim diyordum ama gününü tamamladı bebegim inşallah seninkide gününde gelir ❤️🙏🏻☺️
Yagmurkcr97 Merylu cok hosuma gidiyo sizlerin dogum hikayenizi okumam. Cok korkum vardi ve suanki yazdiklarn cidden icimi rahatladi Allah razi olsun. Tatli prensini allah esinle sana bagislasin, saglik uzun omurler verir insallah❤️🌸
Yagmurkcr97 Merylu cok hosuma gidiyo sizlerin dogum hikayenizi okumam. Cok korkum vardi ve suanki yazdiklarn cidden icimi rahatladi Allah razi olsun. Tatli prensini allah esinle sana bagislasin, saglik uzun omurler verir insallah❤️🌸
Merylu Yagmurkcr97 korma canım o sancıyı cektikten sonrası kolay dogum anındada alt tarafını uyusturyorlar hiç hissetmiyorsun kesiyi dikişi falan sadece dokunuşları hissediyorsun ben ıkınmayı yapamıycam diye çok korkmuştum ama kortugum gibi olmadı allaha şükür 🙏🏻 bide rabbim o gücü veriyor sana 🙏🏻❤️
Merylu Kairem 23 yaşındayım hiç spor falan yapmadım yürümedim bile kramplar yüzünden allahım bi kolaylık verdi 8 saatin içinde dogdu ❤️
Merylu GzdeelikAkbacak evet ben 8 saat falan agrı çektim allah kimseye uzun saatler boyu cektirmesin anlatırken kolayda yaşarken zor gercekten seni anlıyorum ❤️
Miray_alparslan Merylu ya tam istedgm dogum hikeyesi wallh umarım bnde böyle cekerm allhm analı bablı büyütsn cnm
Slmkhrm Merylu normal doğumdan deliler gibi korkan ben bu güzel hikayiniz sayesinde ilk defa normal doğum ister oldum💕 çok teşekür ederim canım Rabbim bebisini sağlıkla ve hayirla buyutmeni nasip etsin
GzdeelikAkbacak Merylu öyle valla hüngür hüngür ağladım açılmam olsun diye ama son dakkada 10 cm açıldı birden bide 😄
Sudaba Merylu Allah hayırli evlat etsin inşaAllah tam normal doğum mu sezeryan mı diye düşünüyordum sizin yazı ciktı karsima normal doğum için çanak darlığı falan gibi sorunlar zorlama vere bilir mi ?
Merylu Sudaba allah razı olsun canım belli bi haftadan sonra doktor çatı muayenesi yapıyor o zaman söylüyor normal yapabilirsin veya yapamazsın diye ❤️
Mscolak Merylu burda okuduğum en güzel Doğum rabbim banada nasip eder inşallah geçenlerde yine bi Doğum hikayesi okudum ama o kadar kötüydü ki korktum 😟 şimdi yine bi hafifleme oldu 😍😇teşekkürler bizimle paylaştığın için rabbim sağlıklı huzurlu hayırlı bir ömür nasip etsin
Merylu Mscolak hiç korkma kuzum allah kolaylık veriyor son bir saat kala dayanamayacak gibi oldum ama kimseyi korkutmamak gerek mesala benim annem çok zor dogum yapmış ama benim öyle olmadı herkezin yapısı farklı kötü düşünme hep güzel seyler düşün 🙏🏻☺️❤️