Merhaba kızlar ben bu uygulamada en çok dogum hikayelerini okumayı sevdim o yüzden şimdi sizlerle kendi doğum hikayemi paylaşacam umarım okurken mutlu olursunuz ❤️🙏🏻☺️ 34 haftadayken bebegim baş aşagı pozisyona dönmüştü doktor yürümemi istedi ama ben bacagıma giren kraplar yüzünden fazla yürüyüş yapamadım. 38 haftamda catı muanesi yaptı doktor normal doğum yapabilecegimi çatımın müsait oldugunu 1 cm de açıklık oldugunu söyledi 39 haftamda bebegimin suyu azalmıştı ama hala açıklıgım yoktu nst de sancım çıkmıyordu dogum yapacagım tarih 8 agustostu ve o zaman kadar suyun yeter dedi ama yinede riske atmayalım o gün sabah 7 de yatışını yapalım suni sancıyla doğumu başlatalım dedi ama ben korkuyordum ve epidural alarak dogum yapacagımı söyledim doktorda kabul etti bende son hazırlıklarımı yaptım hazırlandım 7 agustosta sabah uyandığımda iç çamasırımda yoğun bi şekilde akıntı vardı hafif pembemsi sümüksü bi yapısı vardı nişanım oldugunu bildim fakat telaşlanmadım çünkü 8 agustosta zaten yatışım yapılcaktı. Annemi aradım beraber çarşıya gittik bi kaç eksiğim vardı onları aldık uzun zamandır pikniğe gitmiyordum o gün parka piknige gittik herşey çok güzeldi saat akşam 7 sıraları altımda ıslaklık hissettim lavaboya gittim yine o sümüksü akıntı gelmişti yogun bi şekilde tabi ben yine umursamıyorum 🙈 derken saat akşam 8 de ufak ufak bana sancılar gelmeye başladı piknikten sonra annemlere çay içmeye gittik ama orda sancılarım çok sıklaştı 10 dakikada bir geliyordu ama dayanılmayacak gibi degildi eşimle beraber evimize dönecektik ama annem sen sabaha kalmadan dogurursun dedi hemen üstünü giyindi benimle beraber geldi. evime gelince hemen hastane cantamı bütün eşyaları kapının önüne hazırladık sancı geldikce ayakta odadan odaya yürüyerek karşıladım sonra hemen duşa girdim bu arada sancım çok sık girmeye başladı benim ilk doğumum oldugu için ben tam olarak bilemedim ne oldugunu artık dayanılmıycak hale gelmişti eşimin ısrarı sonunda hemen üstümü giyindim ve hastaneye yola düştük ama artık sancı geldikçe aglamaya başladım çünkü sancıları ayakta yürüyerek karşılamak daha kolaydı arabada oturarak giderken sancı girince çok zorlandım saat gece 2 de hastaneye giriş yaptık ama ben eşime kızıyordum beni getirdin ama benim sancım yetersiz şimdi bana suni sancı verecekler erkenden geldik zaten sabah doguma gelecektik bekleseydik falan derken beni arabaya bindirdi hasta bakıcı doğumhaneye götürdü. Ebe beni muane etti 8 cm açılman var 1 saate doğurursun dedi resmen şok oldum çünkü bana dogum sancısını öyle bi anlattılar ki ölüp ölüp dirilecem sanıyordum hazırlıklarım yapmaya başladılar doktorumu aradılar bana lavman yapıldı daha sonra sonta takılıp mesanem boşaltıldı ebe kız benim perine bölgeme bebek yagıyla sürekli masaj yaptı yırtılma ve kesi fazla olmasın diye neredeyse doktor gelmeden dogurcaktım ebeler müdahale ettiler bana ıkınma derin nefes al diyorlar ama ıkınmamak elde degil kendisi geliyor sonra hemen doktorum geldi o kadar neşeliydiki anlatamam çok mutlu olmuş benim kendi sancımla dogum yapacagıma catala alındım doktorum alt tarafıma igne yaptı sancın gelince ıkın dedi ve 2 kere kuvvetli ıkınmam sonucunda benim minik oglum 08.08.2018 de saat 3:10 da 35000 kilo 53 cm olarak dünyaya geldi o anın gerçekten tarifi yok allah herkese yaşatsın sonra bebegimi giydirip getirdiler o sırada dikişlerim atıldı bu arada 2 adet dikişim var normal dogumdan hiç korkmayın kızlar allah kolaylık veriyor bana herkes neler neler söyledi senin daha ilk doğumun çok sancı çekersin yok çok fazla makata kadar dikişin olur sancı geldikçe yerleri tırmalarsın falan filan tırı vırı bunlar kendinize güvenin kimsenin dediğine bakmayın umursamayın herkesin bünyesi agrı eşiği bir degil şimdi benim miniğim 5 günlük oldu bile şuan kucağımda uyuyor allah sizlerede hayırlısıyla bebeklerinizi kucagınıza almayı nasip etsin biraz uzun oldu umarım sıkılmamışsınızdır 🙏🏻❤️☺️
    Yaa allah analı babalı büyütsün daha bize cok var ama bazen kendime cok güveniyorum yaparım doğururum diyorum bazende ya vursunlar iğneyi alsınlar sezeryanla diyorum ama siz cok güzel anlatmışsınız bi öz güven geldi suan ☺️🙏🏻
      Merylu Allah uzum ömürler versin canım inşallah nede güzel bi doğum olmuş umarım bizimde böyle olur doğumumuz daha çok var ama olsun 😍😍😍😍
        Merylu ay ne güzel Doğum yapmışsın Allahım sizi birinize bağışladın doğumu güzel anlatmışsın wallahi içime su serptin herkes öyle bir kötü anlatıyor ki asla yapanıycam sezeryana mı alacaklar filan kafamda deli sorular ;) ama içim rahatladı herkes senin gibi iç rahatlatsa keşke hayrlı uğurlu olsun ❤️
          allah sağlıklı eyledin Allah analı babalı büyütsün
            Tgbabsra çok teşekkür ederim canım dayan dirayetli ol hiç korkma allahın izniyle hersey olup bitiyor biranda ❤️🙏🏻☺️
              Ozcndln teşekkür ederim canım bende öyle diyordum daha çok var zaman geçmiyor hemen bi geçsinde bebegime kavusuyum istiyordum zaman hemencik geçti şimdi diyorum o dokuz ay ne zaman geldi geçti inşallah sende saglıklı bi şekilde al bebeğini kucagına 😘❤️🙏🏻
                Bitanesi sagol kuzum allah razı olsun evet inşallah uzun olacak babasıda bende uzun boyluyuz 🙏🏻❤️☺️
                EsraKaraku çok teşekkür ederim kuzum kendine güven dayan herkes nasıl doguruyor sende yaparsın zamana gelince geçmiyor gibi oluyor ama bi bakmışşın 9 ayın sonuna gelmişsin ❤️🙏🏻☺️
                Merylu maşaAllah Allah’ımmm 🤗 inşaAllah ben de oğluma kavuşurm. Allah bağışlasın tatlm
                  Merylu ne güzel pozitif bir doğum hikayesi sağlıkla büyüsün yavrunuz inşallah darısı bizlere diyelim böyle kolay doğumların inşalalh 🙏
                    Merylu maşallah çok güzel bi doğum olmuş Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 😊 nişanınız suyunuz geldikçe nasıl korkmadınız gitmediniz bende sizin gibi yapmak istiyorum ama o anlardada korkup hemen doktora gidip doğumhanede beklemek zorunda olmakdan korkuyorum 😳
                      Çok güzel bir doğum hkayesi Allah herkese böylesini nasip etsin 🙏🏼
                        Merylu maşallah sana Allah analı babalı büyütsün inşallah canım 😍💕🙏
                          Merylu Allah razı olsun canım benim doğurdun kurtuldun wallahi ne güzel imrendim sana