Elif2610 Durubebegim maşallah Allah nazarlardan saklasın kuzucuğu 🧿 ne güzel bir kavuşma olmuş canım darısı hepimizin başına🤲🏻🥰😘
Bebiscann iki_tospik_annesii kız ben ışık hızıyla hareket ederim evde dolap çekmece ev yemek herşey ışık hızıyla yapılır, bu gün kötüydüm gece kafamı yıkadım olan oldu hasta oluyom herhalde ☹️☹️
Bebiscann Azizinannesi2 hamileyseniz ona göre dua edilecektir, bilgilerinizi verin; Hamileyim, Hastayım, Veya psikolojim bozuk, Kaymanamdan bığtımm Kayinbabam cimri, Kocam beyinsiz gibi gibi 🤣🤣🤣🤣
PrensesAnnesi4 Durubebegim Hayirli olsun kizz hadi gozunaydin ♥️ darisi bize insallahhh 🥴 ama boyle olmaz musait zamaninda detayli anlat dogum hikayenii 🤭
Azizinannesi2 BuketTe Allah’ım sen @BuketTe Kulunun sağlıkla ağrısız kesisiz sağlıkla dogumur olur sağlıkla kucağına alır inşallah 🙏❤️❤️
Azizinannesi2 Bebiscann Evet canım burada olay olmuştu onu bir arkadaşa yazdım moderatör görünce de direk müebbet 😂😂
wiss123 yigitegenin_annesi1 doğum yaptım bebeğim yoğun bakımda ama ıçerde fazla kaldığı için solunum problemi yaşıyoruz dua edin lütfen. Sezeryan oldum
Azizinannesi2 wiss123 Allah’ım sen bu kuzunun çabucak toplayıp hemencecik annesinin kucağına gelir inşallah o hastaneden birlikte çıksınlar inşallah 🙏❤️❤️
Azizinannesi2 alparslanannesii1661 Allah’ım sen bu Aslıhan kulunun sağlık huzur bereket ver Allahım sen içini daraltma kaynanası eve gönderip kendiside eşiyle huzurla vakit geçirsin kaynanası dilini depesine çekip de kıza rahat versin buzlar erip kızı yerine koyar inşallah aminnn 🤲🤲🤲🙏😍
alparslanannesii1661 Azizinannesi2 yarabbimmm senin ağzından bal damliyoo ball alip icime sokasim geldi seni Allah razi olsun canım benim 🙏🥰