Azizinannesi2 yigitegenin_annesi1 kız dün geceye doğursun diye dua ettim oda seni kısmet ana yapalım dedi dogurursan yaparım dedim herhalde patladı gitti, 😂😂
Bebegmbenm Durubebegim Allahımmm maşallah 🧿🧿🧿 öpüyorum Kocaman o güzel bebeği geleceği kaderi güzel sağlıklı olsun inşallah 🙏🏻 darısı benim başıma 😍
AlpAslanbabysmom Durubebegim çok sevindiğim masadan eksiliyorsunuz birer birer darısı benim başıma 😅 minigi kokla benim için bol bol 💕💕💕💕
Durubebegim AlpAslanbabysmom sıra sende artık canm inşallah hayırlı kolay doğumun olur duam sizlerle🥰
alparslanannesii1661 Azizinannesi2 kaynana basindan gitsin ic sıkıntısi bitsin ortaya karışık ahahahahh
Bebiscann Azizinannesi2 hamileyseniz ona göre dua edilecektir, bilgilerinizi verin; Hamileyim, Hastayım, Veya psikolojim bozuk, Kaymanamdan bığtımm Kayinbabam cimri, Kocam beyinsiz gibi gibi 🤣🤣🤣🤣
Bebiscann iki_tospik_annesii kız ben ışık hızıyla hareket ederim evde dolap çekmece ev yemek herşey ışık hızıyla yapılır, bu gün kötüydüm gece kafamı yıkadım olan oldu hasta oluyom herhalde ☹️☹️
Azizinannesi2 alparslanannesii1661 Allah’ım sen bu Aslıhan kulunun sağlık huzur bereket ver Allahım sen içini daraltma kaynanası eve gönderip kendiside eşiyle huzurla vakit geçirsin kaynanası dilini depesine çekip de kıza rahat versin buzlar erip kızı yerine koyar inşallah aminnn 🤲🤲🤲🙏😍
esistagram Azizinannesi2 evet kuzu normal bekliyorum. Pozisyonu almış almaya sancılar da oluyor ama düzenli değil pek. Yapmadığım kalmadı 🤷🏻♀️ Hurma, squat, şu meşhur video, plates 😔
Azizinannesi2 esistagram Geç gördüm inşallah sağlıkla dgurmussundur dogurmadiysan saglika huzurla ağrısız sancısız kesisiz doğumun olur sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏❤️🌼