Azizinannesi2 esistagram Geç gördüm inşallah sağlıkla dgurmussundur dogurmadiysan saglika huzurla ağrısız sancısız kesisiz doğumun olur sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏❤️🌼
Miranmiray Azizinannesi2 kizzz duan bir kişide daha işe yaramiş @wiss123 duan kabul olmuş.onada dua etmiştin.ama benimki olmadı yine😂😂❤️bana yine dua et😵😂
Azizinannesi2 BuketTe Allah’ım sen @BuketTe Kulunun sağlıkla ağrısız kesisiz sağlıkla dogumur olur sağlıkla kucağına alır inşallah 🙏❤️❤️
Azizinannesi2 Miranmiray Nasıl bilmiyorum ama kabul oluyor 😂😂Allah’ım sende sağlıkla ağrısız sancısız kesisiz bir digumu. Olur inşallah bugün yarın doğurursun inşallah🤲🤲❤️
Azizinannesi2 Bebiscann Evet canım burada olay olmuştu onu bir arkadaşa yazdım moderatör görünce de direk müebbet 😂😂
Azizinannesi2 wiss123 Allah’ım sen bu kuzunun çabucak toplayıp hemencecik annesinin kucağına gelir inşallah o hastaneden birlikte çıksınlar inşallah 🙏❤️❤️
Azizinannesi2 Deletedmom_7156 Sen bir hafta daha bekle 38de gel biliyorum prenses mi prens mi diye merak ediyorsun dimi 😂😂
Durubebegim Aynur47 canım inanki hiç özel bişey yapmadım sadece ilişki sıklığımız artmıştı son haftalar da oda yani ne kadar etkiliyorsa bilmiyorum ayrıyetten 3doğumum olduğu için olabilir yani🥰