kelebekimm Dalinimmm0412 Basligi okudum girdim, 😂postu okudum, 😂tekrar başlığı okudum, 😂sonra yine tekrar postu okudum. 😂Şimdi emin oldum kola icebilirsin ama az iç. Ama çok da güldüm Allah da seni güldürsün 🤲😂
minikbebegim19 Dalinimmm0412 ya c nerdeee L nerde o yüzden inandırıcı gelmedi bilerek yazmış bence 😂ama ilk başta bende lol oldum adaadfafcacddd
Asli06 Dalinimmm0412 canı koca çeken kadın neden happymom da diye düşünüyodum kolaymış ahahahhahdaj benimde çok çektiğimde tüketiyorum napim ☹️
3mlek2bebkannesi Dalinimmm0412 abartmadan kocada alabilirsin kolada içebilirsn 😂 bugün happy mom morelimin bozuk olduğunu anladı galiba böyle postlar geliyo hep
asellmom Dalinimmm0412 başlığa görünce linç yükleniyor dedim 😅😅 sonra yazının sonunu okuyana kadar 2aylık hamile canım kocamı istiyor sandım töbe töbe jdjdbf
Halime0638 Fasulyeninannesi1 Allahim yariliyorum yaaa😂😂😂😂 ben yeni gördüm bende dista koca yaziyordu icine girince kola oldu valla karnıma agrilar girdi sjskska
Duruliyaninannesi Dalinimmm0412 ahhaaa allah seni napmasin bende Başlığı okurken gözlerim yerinden fırladı ohaa diye 😂😂