Mugesss Normalde asla tüketmezdim eşim içerken benim de canım istemeye başladı. Gazı kacınca bi yudum alıyorum ya da dudağımı değdirip bırakıyorum. Kafein var şeker var normalde zararlı olan bir şeyi gebeyken tüketmeyi doğru bulmuyorum.
Halime0638 Fasulyeninannesi1 Allahim yariliyorum yaaa😂😂😂😂 ben yeni gördüm bende dista koca yaziyordu icine girince kola oldu valla karnıma agrilar girdi sjskska
Halime0638 Dalinimmm0412 ay valla ben içiyorum başından beri dayanamıyorum 1 ev fazla 2 bardak iciyom olduğu zaman sukur biseyimiz yok
Dalinimmm0412 ozge07070 valla bende dün içtim iki yudum ama kendimi bian kötü hissettim ya ona zarar verdiysem diye, ama canım aşırı derecede çok istiyor hala da istiyor böyle doya doya içerim var
ozge07070 Dalinimmm0412 canım tabikide zararlı ama yediğimiz başka şeylerde yararlı olmayan şeyler olabiliyor dayanamayıp yiyoruz canın çekiyorsa az miktarda iç
Dalinimmm0412 ozge07070 dün içtim çok şükür biraz zaman geçsin ondan sonra yine içeriz hele yazın ay benim canım çok ceker ya 😂😂
Ozgebhb Dalinimmm0412 ilk başlarda içmiyordum ama canım çok çekiyordu zaten kolayı çok severim artık içiyorum abartmamak şartı ile :) nefsini köreltçek şekilde içebilirsin istersen :)
Dalinimmm0412 Ozgebhb 3-4 aylık olsun o zaman tam içmeye başlarım canım çektiğinde şuan çoğu kişiye sormuştum hani çocuğu düşürüyormuş gazlı olduğu İÇİN.