eezgitturk SerraveAnnesii canım bende 27.haftadayım akıntım geliyor su gibi şeffaf doktorum normal demişti inşallah sende böylesindir 🙏
SerraveAnnesii eezgitturk İnşallah normaldir ya bende görünce çok endişelendim iki gündür oluyor baya ıslanıyor iç camaşırım. Akıntım oluyordu ama böyle hiç olmamıştı
Taze_hamis SerraveAnnesii benimde öyle sürekli ama ben ter olduğunu düşünüyorum . Genelde çay içtiğimde çok oluyor birde dışarı çıkıp gezdiğimde 😥 benimde hareket problemim var bi gün oynuyor b bebek diğer gün oynamıyor çok üzülüyorum :( 27.haftadayım
Aycan051415 SerraveAnnesii akinti muhtemelen canım bu haftalardan itibaren akinti artmaya basliyo bende 29 haftadayim aynı şeyleri yaşıyorum ama miktarı çok ve sürekli geliyorsa yani durmuyosa az az ama devamliysa şu olabilir ama çok nadirdir suyun sızıntı şeklinde geldigi
SerraveAnnesii Aycan051415 İnşallah akıntıdır canım teşekkür ederim biraz rahatladım bakalım pazartesi doktor ne diyecek 🥲
BesteKc SerraveAnnesii ben de 28 deyim gerçekten su gibi akıntım oluyor doktora gittim amniyon sıvında sorun yok dedi böyle şeyler olur dedi gönderdi ama ben de korktum valla…
Gizgizgiz SerraveAnnesii bebeğinizin hareketi iyiyse telaş yapmayın herkeste oluyor suyunuz gelse sancınız olur bebek hareketi azalır bide baya baya ıslanır dize kadar
SerraveAnnesii Gizgizgiz Bebeğimin hareketlerini hissediyorum. Suyum olsa aynen çok fazla gelir ama sızıntı olabiliyormuş bu haftalardan sonra ondan korktum😔
Funday35 SerraveAnnesii Acile gitseniz iyi olur bebeğin suyu sızıntı şeklinde geliyor olabilir benim erken haftada olmuştu sızıntı şeklinde gelmişti
SerraveAnnesii Funday35 Burda acilde anlamıyorlarmış kadın doğum uzmanının bakması gerekiyormuş o yüzden gitmedim 😔
Gizgizgiz SerraveAnnesii bacağınıza doğru akıntı varsa sıkıntıymış az önce bir bayan forumda doktoruyla bu hakkknda konuşup yazmış bakarsın canım
Funday35 SerraveAnnesii Hadi ya hiç iyi olmamış keşke bakılabilseydiniz çok saçma bizim burda anlıyorlar test yapılıyor su mi değil mi diye
SerraveAnnesii Gizgizgiz Gördüm bende onu 🥲 sanırım yoğun enfeksiyondan dolayı da su gibi akıntı oluyormuş. Birinin de böyle su geliyormuş enfeksiyon fazla olduğu için 34.haftada bebeği sezaryenle almak zorunda kalmışlar enfeksiyondan zarar görmesin diye 😔
Gizgizgiz SerraveAnnesii benimde hep ıslaklık oldu bu kadar korkmayın Allah koruyor sonuçta sürekli hastanede duramayız stres daha zararlı
Elaaay SerraveAnnesii Benimde enfeksiyon oldu bebiş anne karnında kakasını yapmış o yüzden şükür yemedigi için kanı vs temiz cıktı
SerraveAnnesii Gizgizgiz Doğru diyorsunuz Allah korusun yavrularımızı🙏🏻 Sadece ilk defa böyle bir şey olduğu için biraz tedirgin oldum
Ozgebal SerraveAnnesii bende 33 haftalık hamileyim bendede çok geliyo doktora gittim suyunda azalma yok dedi alttan muayene etti mantar dedi birde temizlik yapınca çok ıslanıyo ama herkes aynı değil sen endişelenme ama yinede doktora bi kontrole giit
SerraveAnnesii Ozgebal Gidicem bakalım pazartesi günü o zaman belli olur 😞 ne sıklıkla geliyordu su ?
SerraveAnnesii Funday35 Biz ilçede olduğumuz için buradaki hastanede anlamıyorlar maalesef bende çok sinir oldum zaten 😤